100 μεταπτυχιακές υποτροφίες από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Το πρόγραμμα στοχεύει στην απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων μέσω μεταπτυχιακών σπουδών, καθώς και επαγγελματικής εμπειρίας στην ΕΤΕ, στους επιστημονικούς τομείς των Οικονομικών, της Πληροφορικής, των Θετικών Επιστημών και της Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ), προκηρύσσει 100 θέσεις υποτροφιών διάρκειας 18-24 μηνών, για την πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών πρώτου κύκλου (master) στην Ελλάδα (ακαδ. έτος έναρξης 2018-2019) με παράλληλη πρακτική άσκηση στην ΕΤΕ. Οι μεταπτυχιακές σπουδές και η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη και μετά το πέρας τους οι υπότροφοι θα απασχοληθούν, εάν επιθυμούν, στην ΕΤΕ με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης, για δύο έτη.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων μέσω μεταπτυχιακών σπουδών, καθώς και επαγγελματικής εμπειρίας στην ΕΤΕ, στους ακόλουθους τέσσερις (4) επιστημονικούς τομείς:

  • Οικονομικά / Χρηματοοικονομικά
  • Πληροφορική
  • Θετικές Επιστήμες
  • Διοίκηση επιχειρήσεων / Τραπεζική

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://applications.iky.gr μέχρι τις 21/12/2018 και ώρα 13.00 και στη συνέχεια να αποστείλουν στο ΙΚΥ (Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34 Νέα Ιωνία, Υπόψη Τμήματος Διαγωνισμών) τον σχετικό φάκελο της υποψηφιότητας έως και τις 27/12/2018 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Οι ενδιαφερόμενοι, πριν προβούν στην υποβολή της ηλεκτρονικής τους αίτησης, καλούνται να μελετήσουν προσεκτικά τη σχετική Προκήρυξη που είναι διαθέσιμη εδώ.

Περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις παρέχονται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ - Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34 Νέα Ιωνία) στα τηλέφωνα 210-3726394 και 210-3726355, καθώς και στο email: infoteam@iky.gr. Τεχνική υποστήριξη αναφορικά με την ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται στα τηλ. 210-3726366, 210-3726367 ή μέσω του email: ikywebsupport@iky.gr.

Σημειώνεται ότι λόγω των επίσημων αργιών των Χριστουγέννων οι υποψήφιοι καλούνται να φροντίσουν έγκαιρα για τα δικαιολογητικά που πρέπει να συγκεντρώσουν από τις Γραμματείες των Σχολών. Σε περίπτωση που κάποιο πιστοποιητικό δεν δύναται να εκδοθεί, έως την καταληκτική ημερομηνία αποστολής των δικαιολογητικών στο ΙΚΥ, θα πρέπει να επισυναφθεί σχετική Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, στην οποία θα αναγράφεται και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης χορήγησης του εν λόγω δικαιολογητικού από τη Γραμματεία.

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ)