Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων "Real Skills for Scientists- Computer Science". Webinar 3 "Δικτύωση και δημιουργία κοινότητας"

Πότε και πού;

22.10.2020
Διαδικτυακά- Microsoft Teams Live

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», και το R.E.A.L. Science, μετά τον επιτυχημένο πρώτο κύκλο "Real Skills for Scientists -Επιστήμες Ζωής" , επιστρέφουν τον Οκτώβριο με τη διοργάνωση του 2ου κύκλου στον τομέα του Computer Science (Επιστήμες ΤΠΕ, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών κλπ.) και για πρώτη φορά την υποστήριξη του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το 3ο webinar θα λάβει χώρα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου (17:30-19:00). Στο πλαίσιο του webinar θα παρουσιαστούν από καταξιωμένους ερευνητές και στελέχη μεγάλων εταιρειών της Ελλάδας και του εξωτερικού πρακτικές συμβουλές για δικτύωση και δημιουργίας κοινότητας. Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Νικόλαος Μαυρίδης, Academic & Consultant in Robotics and Artificial intelligence, Γιώργος Κουράκος , Event Organizer -⁠ Project Manager at Digital Expo (KMS Productions), Δάφνη Βιτσικουνάκη, Economic and Commercial Affairs Officer, Consulate General of Greece in San Francisco και Ρήγας Ζαπουνίδης, Electrical & Computer Engineer, Control Systems & Model Based Design θα μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες, απαντώντας ζωντανά στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων. 

H συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή μέσω της φόρμας συμμετοχής εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το 1o webinar.

Μάθετε περισσότερα για το 2o webinar.

 

Δείτε τις οδηγίες για σύνδεση

Για να το παρακολουθήσετε, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 πατήστε ΕΔΩ λίγο πριν τις 17:30

Το σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσω του διαδικτυακού εργαλείου Microsoft Teams Live, θα ξεκινήσει στις 17:30 ακριβώς. Μπορείτε να συνδεθείτε στο webinar είτε από κινητό, είτε από tablet είτε μέσω σταθερού υπολογιστή/ laptop. Για αρτιότερο αποτέλεσμα προτείνεται η παρακολούθηση σε σταθερό υπολογιστή/ laptop. Συγκεκριμένα:

Aπό σταθερό υπολογιστή/ laptop: στην πρώτη οθόνη που θα εμφανιστεί πατήσετε την επιλογή «watch on the web». Στην επόμενη οθόνη πατήστε να εισέλθετε ανώνυμα «join anonymously». Όσοι έχετε εισέλθει anonymously, παρακαλείσθε να προσθέσετε το όνομά σας, προτού κάνετε μία ερώτηση στο Q&A.

Από κινητό/ tablet: Κάντε copy-paste το url https://bit.ly/3dGdQTS στον browser της συσκευής σας (Προσοχή: το Safari δεν υποστηρίζεται) και πατήστε "Συμμετοχή ως επισκέπτης". Εκεί θα ερωτηθείτε αν θέλετε να συνδεθείτε μέσω web ή μέσω της εφαρμοφής Microsoft Teams, για όσους την έχουν εγκατεστημένη.Μπορείτε να συνδεθείτε με όποιον από τους δύο τρόπους (μέσω web ή εφαρμογής) επιθυμείτε.
Αφού εισέλθετε στο περιβάλλον του Live θα μπορείτε καθ'όλη τη διάρκεια του webinar να υποβάλετε τις ερωτήσεις και τα σχόλια σας στους ομιλητές μέσω του live Q&A.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να αποστείλετε email στο events@ekt.gr ή να καλέσετε στο 210 2204920.

Δείτε το βίντεο με τις οδηγίες