Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων "Real Skills for Scientists- Computer Science". Webinar 2: Eυκαιρίες για εργασία και εύρεση χρηματοδότησης

Πότε και πού;

15.10.2020
Διαδικτυακά- Microsoft Teams Live

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», και το R.E.A.L. Science, μετά τον επιτυχημένο πρώτο κύκλο "Real Skills for Scientists -Επιστήμες Ζωής" , επιστρέφουν τον Οκτώβριο με τη διοργάνωση του 2ου κύκλου στον τομέα του Computer Science (Επιστήμες ΤΠΕ, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών κλπ.) και για πρώτη φορά την υποστήριξη του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το 2ο webinar θα λάβει χώρα την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου (17:30-19:00) και συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και το ΕΣΠΑ. Στο πλαίσιο του webinar θα παρουσιαστούν χρηματοδοτικές και ευκαιρίες εργασίας από εκπροσώπους φορέων και οργανισμών, και συγκεκριμένα τους κ.κ. Γιώργο Μέγα, HORIZON2020 National Contact Point (ICT) | Enterprise Europe Network Innovation Expert, Γιώργο Παπαβασιλείου, Founding Partner & CTO, Avlos, Δρ Παναγιώτη Κολιό, Επίκουρο Καθηγητή Έρευνας στο Κέντρο Αριστείας Κοίος του Πανεπιστημίου Κύπρου και ο Παναγιώτη Σακέλλη, Συνεργάτης Ειδικού Γραμματέα, Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις σε ειδικό Q&A session, στις οποίες οι ομιλητές θα απαντήσουν ζωντανά.

H συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή μέσω της φόρμας συμμετοχής εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το 1o webinar.

Μάθετε περισσότερα για το 3o webinar.

 

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης