Έρχεται το Virtual MariMatch 2020, η διεθνής εκδήλωση για τη θαλάσσια οικονομία

Η εκδήλωση συνδυάζει προγραμματισμένες b2b διαδικτυακές συναντήσεις με ανοικτά πάνελ καινοτομίας, ανοικτές ευκαιρίες δικτύωσης και 4 διαδραστικές συνεδρίες σχετικά με σημαντικά θέματα της καινοτομίας στη ναυτιλία.

Αν δραστηριοποιείστε στον ναυτιλιακό κλάδο και αναζητάτε έμπνευση, ευκαιρίες δικτύωσης, και ευκαιρίες χρηματοδότησης δηλώστε συμμετοχή στην τριήμερη διεθνή διαδικτυακή εκδήλωση Virtual MariMatch 2020 που θα λάβει χώρα από τις 2 έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2020.  Η εκδήλωση που διοργανώνεται από τον τομέα «Maritime Industry & Services» του δικτύου Enterprise Europe Network συνδυάζει προγραμματισμένες b2b διαδικτυακές συναντήσεις με ανοικτά πάνελ καινοτομίας, ανοικτές ευκαιρίες δικτύωσης και 4 διαδραστικές συνεδρίες σχετικά με σημαντικά θέματα της καινοτομίας στη ναυτιλία συμπεριλαμβανομένων ευκαιριών χρηματοδότησης για Έρευνα και Καινοτομία στον Ορίζοντα Ευρώπη:

  • Συνεδρία A  «Προς βιώσιμες πλωτές μεταφορές»
  • Συνεδρία Β «Προς μια βιώσιμη αλληλεπίδραση με τους ωκεανούς και τις θάλασσές μας
  • Συνεδρία Γ «Αυτοματισμοί πλοίων και ψηφιακή υποστήριξη πληρώματος
  • Συνεδρία Δ « Έξυπνα λιμάνια, τερματικοί σταθμοί και logistics»

Η εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες 

  • Να αναδείξουν τα καλύτερα project, προϊόντα ή τεχνογνωσία
  • Nα συναντηθούν με δυνητικούς συνεργάτες σε προγραμματισμένες face to face συναντήσεις
  • Να ξεκινήσουν διασυνοριακές επαφές και συνεργασίες
  • Να βρουν νέους εμπορικούς/τεχνολογικούς, ερευνητικούς συνεργάτες
  • Να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στη ναυτιλία
  • Να συναντήσουν και να μοιραστούν την οπτική τους με ερευνητές και ειδικούς

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δρ Kριστίνα Πασκουάλ, Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), στο email cpascual@ekt.gr

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Ξεκίνησε να λειτουργεί το 2008 και περιλαμβάνει πλέον 600 τοπικούς οργανισμούς σε περισσότερες από 60 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική. Υποστηρίζει περισσότερες από 2 εκατ. επιχειρήσεις ανά έτος σε θέματα διεθνούς εμπορίου, τεχνολογικών & ερευνητικών συνεργασιών και πρόσβασης σε χρηματοδότηση. Στην Ελλάδα, το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Φωτογραφία: Chris Pagan / unsplash.com