Συνέδριο Εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης από το Enterprise Europe Network

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνείς συνεργασίες στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Συνέδριο Εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης σε υβριδική μορφή (δια ζώσης και διαδικτυακά), κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθούν και επιχειρηματικές Β2Β συναντήσεις, διοργανώνουν το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network, ο φορέας ADVANTAGE AUSTRIA και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός AI Austria στις 24-25 Μαΐου 2022. Τη συμμετοχή ελληνικών οργανισμών και επιχειρήσεων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), συντονιστής της ελληνικής κοινοπραξίας Enterprise Europe Network - Hellas.

Το συνέδριο εστιάζει στη χρήση εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης στις Πωλήσεις και στο Marketing. Το διήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες διεθνών και καταξιωμένων επιχειρηματιών και επιστημόνων, συζητήσεις σε πάνελ, εργαστήρια και προκαθορισμένες διαδικτυακές συναντήσεις 1:1 με περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Επίσης, μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας, θα υπάρχει η δυνατότητα για προκαθορισμένες διαδικτυακές Β2Β συναντήσεις μεταξύ των εγγεγραμμένων χρηστών.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις απευθύνονται σε επιχειρήσεις και ερευνητικούς οργανισμούς που επιδιώκουν ερευνητικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνή συνεργασία στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, να ενημερωθούν για τεχνολογίες στην αιχμή της ψηφιακής εποχής, αλλά και να προωθήσουν ερευνητικά αποτελέσματα που είναι σε στάδιο αξιοποίησης.

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή εδώ μέχρι τις 25 Μαΐου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν προφίλ συνεργασίας (αναζήτηση εταίρων για συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, ζήτηση ή προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, και τεχνολογικών προϊόντων).

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 24 και 25 Μαΐου, μέσω της πλατφόρμας b2match (δεν απαιτείται η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος από τον χρήστη).

Κατά την εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ως τοπικό Γραφείο Υποστήριξης (Support Office) το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου – GR National Documentation Centre (EKT), προκειμένου να λάβουν υποστήριξη από το ΕΚΤ σε όλη τη διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε με τον Γιώργο Μέγα, σύμβουλο Καινοτομίας και Συντονιστή του EEN των Εθνικών Σημείων Επαφής για το Cluster 4 (Digital, Industry Space) στο ΕΚΤ, στη διεύθυνση megas [at] ekt.gr.

Enterprise Europe Network

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης επιχειρήσεων στον κόσμο. Περισσότεροι από 600 συνεργαζόμενοι οργανισμοί, 3.000 εξειδικευμένα στελέχη και 17 ομάδες εμπειρογνωμόνων σε αντίστοιχους βιομηχανικούς τομείς έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα 2,9 εκατομμύρια επιχειρήσεις να καινοτομήσουν και να αναπτυχθούν διεθνώς. Επιπλέον, 475.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί τις εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες του Δικτύου.

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης & Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) είναι ιδρυτικό μέλος και συντονιστής της κοινοπραξίας Enterprise Europe Network Hellas η οποία αποτελείται από 16 αναπτυξιακούς οργανισμούς, βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια. Το ΕΚΤ και το Enterprise Europe Network Hellas υποστηρίζουν με προηγμένες υπηρεσίες τη βιωσιμότητα, την ανθεκτικότητα, την καινοτομία, την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων με διεθνείς φιλοδοξίες.

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Enterprise Europe Network, ΕΚΤ