Ημερίδα Ενημέρωσης για τη Δράση Postdoctoral Fellowships των Marie Skłodowska Curie Actions

Πότε και πού;

23.04.2024
Διαδικτυακά

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) της Κύπρου, καθώς και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), Εθνικά Σημεία Επαφής για τον Ορίζοντα Ευρώπη, σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνουν με τίτλο: «Ημερίδα Ενημέρωσης για τη Δράση Postdoctoral Fellowships των Marie Skłodowska Curie Actions», την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 (10.00-13.00).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την επικείμενη πρόσκληση της Δράσης Μεταδιδακτορικές Υποτροφίες (Postdoctoral Fellowships) των Marie Skłodowska-Curie Actions του Ορίζοντα Ευρώπη και να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους στον εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Έρευνας Δρ Θεόδωρο Στάικο, και στους ομιλητές-κατόχους υποτροφιών Postodoctoral Fellowships MSCA που έχουν προσκληθεί ώστε να παρέχουν συμβουλές και καλές πρακτικές από την εμπειρία τους προς τους ενδιαφερόμενους.

Επίσης, θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους δυνητικούς συμμετέχοντες από τα Εθνικά Σημεία Επαφής της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ερευνητές όλων των βαθμίδων, από όλα τα επιστημονικά πεδία, σε ερευνητικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα, επιχειρήσεις, καθώς και όλους τους δρώντες του συστήματος έρευνας και καινοτομίας.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η Δρ Νάνσυ Μεγρέμη, Εθνικό Σημείο Επαφής για τις MSCA στον Ορίζοντα Ευρώπη στο ΕΚΤ, ο Δρ Άγγελος Ντάντος, Εθνικό Σημείο Επαφής για τις Δράσεις MSCA στον Ορίζοντα Ευρώπη στο ΙδΕΚ και η Δρ Ευαγγελία Περπερή, Εθνικό Σημείο Επαφής για τις MSCA στον Ορίζοντα Ευρώπη στο EKETA.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή εδώ.

Η γλώσσα στην οποία θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα είναι η ελληνική, ενώ το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δρ Νάνσυ Μεγρέμη (amegremi@ekt.gr), Εθνικό Σημείο Επαφής για τις Δράσεις MSCA του Ορίζοντα Ευρώπη, στο ΕΚΤ.

Η ημερίδα πραγματοποιείται από τα Εθνικά Σημεία Επαφής της Ελλάδας και της Κύπρου για τις Δράσεις MSCA του Ορίζοντα Ευρώπη, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) και τον Ευρωπαϊκό Εκτελεστικό Οργανισμό Έρευνας (European Research Executive Agency - REA).

Διοργάνωση