Βράβευση εξαγωγικών επιχειρήσεων και η νέα οικονομική πραγματικότητα στο Greek Exports Forum & Awards 2024 στις 26 Απριλίου

Η εκδήλωση Greek Exports Forum & Awards 2024 θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους εν δυνάμει εξαγωγείς να συζητούν για τα τελευταία οικονομικά δεδομένα και θα επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα.

Η εκδήλωση Greek Exports Forum & Awards επιστρέφει και φέτος στις 26 Απριλίου από την Ethos Events, σε μία υβριδική διοργάνωση με ψηφιακή αλλά και φυσική συμμετοχή στο Divani Apollon Palace & Thalasso. H φετινή διοργάνωση του Greek Exports Forum έρχεται για να αναδείξει τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εξαγωγείς λόγω των συγκρούσεων στην ανατολική Μεσόγειο και τις επιθέσεις στην περιοχή του Σουέζ, αλλά και τη βοήθεια στην αντιμετώπισή τους που μπορούν να παρέχουν αρμόδιοι φορείς, με αιχμή του δόρατος το προσωπικό και τα κατά τόπους γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η διοργάνωση Greek Exports Forum & Awards διαχρονικά δίνει την ευκαιρία σε όλους τους εν δυνάμει εξαγωγείς να ακούσουν τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, θεσμικούς και λοιπούς παράγοντες της αγοράς, να συζητούν για τα τελευταία οικονομικά δεδομένα, καθώς και για τα τελευταία αναπτυξιακά προγράμματα. Επιπλέον, επιτυχημένοι εξαγωγείς παρουσιάζουν τα success stories των εταιρειών τους και μοιράζονται με το κοινό τις δικές τους πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Παράλληλα, η διοργάνωση θα αναδείξει και θα επιβραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα, σε μία ακόμη δύσκολη χρονιά, που κινήθηκε υπό την επήρεια των γεωπολιτικών συγκρούσεων και των υψηλών κοστολογίων.

Tα φετινά Greek Exports Awards περιλαμβάνουν 4 επιμέρους θεματικές ενότητες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 49 κατηγορίες βραβείων και 2 τιμητικές βραβεύσεις. Οι θεματικές ενότητες των Βραβείων είναι: Special Exports Awards, Top Export Companies, Top Export Products & Services, Top Export Assistance Companies.

Ο Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχόμενου (ΕΚΤ), Δρ Κυριάκος Τολιάς, συμμετέχει ως μέλος της Κριτικής Επιτροπής αξιολόγησης των υποψήφιων προς βράβευση επιχειρήσεων.

Οι διοργανωτές εξασφάλισαν στους δυνητικούς εξαγωγείς – συμμετέχοντες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα και Τρίτη 29 & 30 Απριλίου 2024, προσωπικές συναντήσεις (B2B meetings) με εκπροσώπους χορηγών, buyers και εκπροσώπων γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών και Διμερών Επιμελητηρίων.

Στις συναντήσεις αυτές οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν την προοπτική δικτύωσης τους στις αγορές που τους ενδιαφέρουν και να μάθουν με λεπτομέρεια για τις δυσκολίες και τις ευκαιρίες διμερών εμπορικών συνεργασιών.

Το συνέδριο Greek Exports Forum διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Δείτε το Πρόγραμμα του Greek Exports Forum και το Πρόγραμμα του Greek Exports Awards.

Περισσότερες πληροφορίες: https://ethosevents.eu/event/greek-exports-forum-amp-awards-2024/

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Ethos Events