Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές ΤΠΕ στο 24ο Συνέδριο Greek ICT Forum - Infomobility World

Το Συνέδριο, που πραγματοποιείται στις 14-17 Μαρτίου, επικεντρώνεται στις εκτεταμένες και βαθιές επιδράσεις των νέων ψηφιακών τεχνολογιών που έχουν ήδη αρχίσει να διαφαίνονται και στην ελληνική αγορά ΤΠΕ.

Το 24ο Συνέδριο Greek  ICT Forum – Infomobility World με κύριο θέμα «The Greek Way to Autonomous Digital Enterprises» πραγματοποιείται ψηφιακά την Τρίτη 15, την Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 από την Teamworks. Το Συνέδριο επικεντρώνεται στις εκτεταμένες και βαθιές επιδράσεις των νέων ψηφιακών τεχνολογιών που έχουν ήδη αρχίσει να διαφαίνονται και στην ελληνική αγορά Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) είναι υποστηρικτής του συνεδρίου.

To συνεδριο μεταδίδεται διαδικτυακά στη διεύθυνση https://greekictforum2022.e-expo.gr/.

Η ανάπτυξη, η αποδοχή και η υιοθέτηση σειράς ψηφιακών υπηρεσιών, που διαφοροποιούν τη φυσιογνωμία των κλασικών συστημάτων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και φορείς, αλλάζουν σταδιακά, αλλά συστηματικά, τις διεργασίες και τη δομή των περισσότερων καθημερινών διαδικασιών. Από τις πληρωμές, τις παραγγελίες, τις συναλλαγές και την προσωπική επικοινωνία κυριαρχούν πλέον οι ψηφιακές υπηρεσίες, οι οποίες υποστηρίζονται από σύνθετες υποδομές και εφαρμογές ΤΠΕ. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και οι καινοτόμες τάσεις της διεθνούς βιομηχανίας Ψηφιακών Τεχνολογιών.

Το συνέδριο προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να περιηγηθούν σε μια τρισδιάστατη έκθεση Χορηγών και Εκθετών, μέσω της online πλατφόρμα φιλοξενίας εμπορικών εκθέσεων και συνεδρίων της e-expo.gr. Σε ένα απόλυτα εύχρηστο ψηφιακό περιβάλλον, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην εκδήλωση που τον ενδιαφέρει και να ζήσει μια νέα διαδικτυακή εμπειρία με απευθείας συνομιλίες με τους εκπροσώπους των εταιρειών.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 και ώρα 11.00πμ, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης θα μιλήσει στο συνέδριο για την αγορά πληροφορικής, ψηφιακών υπηρεσιών και τηλεπικοινωνιών.

Για να παρακολουθήσετε το σύνολο των δραστηριοτήτων του Συνεδρίου θα πρέπει να συνδεθείτε στην πλατφόρμα του Συνεδρίου και να δημιουργήσετε το προφίλ σας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους έχουν παρακολουθήσει το 80% του Συνεδρίου της κάθε ημέρας.

Το 24ο Συνέδριο Greek  ICT Forum – Infomobility World διοργανώνεται από την TeamWorks και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλαδάς (ΣΕΠΕ),  του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ),  της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ).

www.ekt.gr, με πληροφορίες από TeamWorks, ΕΚΤ