STARTUP3 Brokerage Day στην καρδιά του γαλλικού deep tech οικοσυστήματος

Το ΕΚΤ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την τελετή απονομής βραβείων στους πέντε κορυφαίους καινοτόμους μεταξύ των οποίων και οι ελληνικές RT Safe και MAGOS.

Με τη διοργάνωση πανηγυρικής ημερίδας Δικτύωσης σηματοδοτείται η ολοκλήρωση του έργου STARTUP3. Το STARTUP3 Brokerage Day πραγματοποιείται στις 29 Νοεμβρίου 2021 στην καρδιά του γαλλικού οικοσυστήματος βαθιάς τεχνολογίας (deep tech), στην τεχνόπολη Sophia Antipolis, και στοχεύει να συγκεντρώσει όλους όσοι έχουν συμμετάσχει στο έργο, καινοτόμες ομάδες, startups και όλα τα μέλη της  κοινοπραξίας. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) με υπερηφάνεια ανακοινώνει την τελετή απονομής βραβείων στους πέντε κορυφαίους καινοτόμους μεταξύ των οποίων και οι ελληνικές RT Safe και MAGOS.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής των βραβείων, τις παρουσιάσεις των startups (startup pitches), τις B2B συναντήσεις και τις καθιερωμένες κοινωνικές δραστηριότητες. Οι TOP-5 startups καλούνται να συνεχίσουν το ταξίδι έως και τις 30 Νοεμβρίου, όπου θα προετοιμαστούν για το Investor Day που θα πραγματοποιηθεί στο Global Summit στο Παρίσι.

Τα μέλη της κοινοπραξίας του STARTUP3 ανακοινώνουν με υπερηφάνεια ένα ιδιαίτερο μέρος της εκδήλωσης: την τελετή απονομής βραβείων αφιερωμένη στους Top 5, καθένας από τους οποίους διαπρέπει στη βαθιά τεχνολογία αναπτύσσοντας εφαρμογές στην υγεία, στο λιανικό εμπόριο, στο Διάστημα, στη ρομποτική και στον αγροτικό τομέα.

Οι πέντε νικητές επιλέχθηκαν μεταξύ συνολικά 250 υποψηφίων και κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις τρεις φάσεις του προγράμματος επιτάχυνσης κατά τη διάρκεια ενός έτους. Έχουν λάβει εκπαίδευση και συμβουλευτικές υπηρεσίες για αναζήτηση και άντληση κεφαλαίων, ανταγωνιστικές χρηματοδοτήσεις, επιχειρηματική ανάπτυξη, μάρκετινγκ και παρουσίαση (pitching) σε επενδυτές. Επιπλέον, τους παρέχεται τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες ανεύρεσης και προώθησης διεθνών συνεργασιών μέσω του STARTUP3 Hub.
Φυσικά, στην εκδήλωση προσκαλούνται όλες οι startups που προκρίθηκαν και διακρίθηκαν στο Top-25. Θυμηθείτε ποιες είναι ΕΔΩ!

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί από το SCS Cluster στη Sophia Antipolis της Γαλλίας, έναν τεχνολογικό κόμβο παγκόσμιας εμβέλειας που συγκεντρώνει σημαντικούς φορείς του οικοσυστήματος καινοτομίας.

Σημαντική πληροφορία

Εγγραφές πραγματοποιούνται κατόπιν πρόσκλησης. Εάν ενδιαφέρεστε να παραβρεθείτε  ή να παρακολουθήσετε την ημερίδα διαδικτυακά, στείλτε ένα email στη διεύθυνση: clemence.castell@pole-scs.org. Η διαδικασία προγραμματισμού συναντήσεων στο πλαίσιο των B2B speed-dates, θα ανοίξει μία εβδομάδα πριν την εκδήλωση.

Το STARTUP3 είναι ένα ευρωπαϊκό έργο με σκοπό την υποστήριξη ανερχόμενων νεοφυών επιχειρήσεων. Ξεκίνησε επισήμως τον Φεβρουάριο του 2020 με τον ομώνυμο διαγωνισμό. Χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 και αποτελεί μέρος της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας Startup Europe For Growth & Innovation Radar.

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), οργανισμός δημοσίου συμφέροντος εποπτευόμενος από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, συμμετέχει ενεργά στην κοινοπραξία του έργου υποστηρίζοντας ελληνικές επιχειρήσεις που αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις σε διαφορετικά πεδία, από την Τεχνητή Νοημοσύνη και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο μέχρι τη γεωεπισκόπηση και τη βιοτεχνολογία.

www.ekt.gr, με πληροφορίες από STARTUP3, EKT