Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων "Real Skills for Scientists - Humanities". Webinar 2: Χρηματοδοτήσεις και ευκαιρίες για εργασία

Πότε και πού;

21.01.2021
Διαδικτυακά

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», μετά τους επιτυχημένους κύκλους "Real Skills for Scientists -Επιστήμες Ζωής" και "Real Skills for Scientists- Computer Science", επιστρέφει τον Ιανουάριο του 2021 με τη διοργάνωση του 3ου κύκλου webinars στον τομέα των Ανθρωπιστικών Επιστημών, σε συνεργασία με το R.E.A.L. Science και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου.

Για μια ακόμα φορά, το ΕΚΤ ενώνει τις δυνάμεις του με Έλληνες που ζουν και εργάζονται σε Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα και εταιρείες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να υλοποιήσει τα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars), τα οποία στοχεύουν στην ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων για την επαγγελματική απασχόληση των νέων ερευνητών και επιστημόνων. Ο 3ος κύκλος, ο οποίος θα εστιάσει στο επιστημονικό πεδίο των Ανθρωπιστικών Επιστημών, αποτελείται από μια σειρά τριών διαδικτυακών σεμιναρίων. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το 2ο webinar θα λάβει χώρα την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου (17:30-19:00). Στο πλαίσιο του webinar θα δοθούν χρήσιμες συμβουλές για αναζήτηση εργασίας, πληροφορίες για πηγές χρηματοδοτήσεων (υποτροφίες, grants, ευρωπαϊκά προγράμματα- MSCA- ERC κ.λπ.), και δικτύωση. Πιο συγκεκριμένα ομιλητές στο webinar θα είναι η Δρ. Γεωργία Κηπουροπούλου, Ακαδημαϊκή Ερευνήτρια με έμφαση στη Γεωργία, η Δρ. Φωτεινή Ασδεράκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, η Δρ. Κατερίνα Πλακίτση, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Δρ. Αθηνά Κορνελάκη, Μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις σε ειδικό Q&A session, στο οποίο οι ομιλητές θα απαντήσουν ζωντανά.

H συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή μέσω της φόρμας συμμετοχής εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το 1o webinar.

Μάθετε περισσότερα για το 3o webinar.

Δείτε το video από το webinar 2 Real Skills for Scientists - Humanities: Χρηματοδοτήσεις και ευκαιρίες για εργασία

 

 

Διοργάνωση