Διαδικτυακό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης από το Enterprise Europe Network

Στο συνέδριο οι "παρευρισκόμενοι" θα ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης και πώς αυτές επηρεάζουν επιχειρήσεις, οργανισμούς και την οικονομία.

Διαδικτυακό Συνέδριο Εφαρμοσμένης Τεχνητής Νοημοσύνης, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθούν και επιχειρηματικές Β2Β συναντήσεις, διοργανώνει το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network στις 11 Μαϊου 2020. Το συνέδριο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στη Βιέννη, αλλά λόγω της πανδημίας COVID-19 θα γίνει διαδικτυακά.

Όλο και περισσότερες εταιρείες εξετάζουν τη χρήση έξυπνων μηχανών αυτοεκπαίδευσης που μπορούν να τις βοηθήσουν, αυξάνοντας τις πωλήσεις και τα κέρδη τους. Η ορθή χρήση των κατάλληλων τεχνολογιών στο σωστό μέρος μπορεί να δώσει στις επιχειρήσεις το καθοριστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence, AI) και πώς αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί από τις επιχειρήσεις. 

Στο συνέδριο συμμετέχουν κορυφαίοι ομιλητές από όλο τον κόσμο, όπως ο Dr Eng Lim Goh, Senior Vice President στην Hewlett Packard Enterprise, από τους πρωτοπόρους στον χώρο της πληροφορικής, και ο Alex Shee, COO της Element AI, μιας από τις ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κόσμο με έδρα το Μόντρεαλ, κορυφαίο AI hotspots παγκοσμίως.

Στο συνέδριο "Applied Artificial Intelligence Conference 2020" αναμένονται περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν; 

  • Περιπτώσεις χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης για τις επιχειρήσεις
  • Ειδικές θεματικές συζητήσεις
  • Ειδικά workshops για όλα τα επίπεδα.

Επίσης με τη χρήση ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας, θα υπάρχει η δυνατότητα για προκαθορισμένες Β2Β e-συναντήσεις 1:1, μεταξύ των εγγεγραμμένων χρηστών.

Η εγγραφή στο συνέδριο και τις B2B συναντήσεις είναι ανοικτή στη διεύθυνση https://aaic2020.b2match.io με προθεσμία τις 10 Μαίου 2020. Κατά την εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ως τοπικό Γραφείο Υποστήριξης (Support Office) το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου – GR National Documentation Centre (EKT), προκειμένου να λάβουν υποστήριξη από το ΕΚΤ σε όλη τη διαδικασία της επιλογής e-συναντήσεων και της αναζήτησης των καταλληλότερων συνεργατών.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο ΕΚΤ, συντονιστή του Enterprise Europe Network-Hellas, και να επικοινωνείτε με τον Γιώργο Μέγα, megas@ekt.gr, 2107273921.

ΕΚΤ και Εnterprise Europe Network

Το Enterprise Europe Network-Hellas, o ελληνικός κόμβος του Enterprise Europe Network, είναι το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο επιχειρηματικής υποστήριξης, το οποίο αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το ΕΚΤ, ως συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει καινοτόμες και εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές και χρηματοδότηση, αξιοποιώντας τα ερευνητικά αποτελέσματα και τις τεχνολογίες/προϊόντα τους. Παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για διαχείριση καινοτομίας και scaling up των επιχειρήσεων, ενημερώνει για ευρωπαϊκές πολιτικές, παρέχει πληροφόρηση για τη λειτουργία της ευρωπαϊκής αγοράς και τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που υπάρχουν σε αυτή. Επίσης, δίνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαβουλεύσεις για μελλοντικές πρωτοβουλίες. Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν διεθνείς επιχειρηματικές, τεχνολογικές και ερευνητικές συνεργασίες, ανταλλαγή γνώσης και μεταφορά τεχνολογίας, συμμετοχή σε επιχειρηματικές αποστολές και brokerage events.

Επιπλέον, το ΕΚΤ λειτουργεί ως Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» για την έρευνα & καινοτομία, παρέχοντας μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην ελληνική ερευνητική κοινότητα για την υποβολή προτάσεων και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Enterprise Europe Network, ΕΚΤ