DMEA Business Meetings 2024

Πότε και πού;

08.03.2024 έως 12.03.2024
Βερολίνο (10 Απριλίου 2024)
Διαδικτυακά (8-12 Απριλίου 2024)

Επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής εκδήλωσης στον τομέα της ηλεκτρονικής υγείας DMEA 2024, διοργανώνουν το περιφερειακό cluster υγείας "HealthCapital" και το Δίκτυο Enterprise Europe Network, στις 10 Απριλίου 2024 στο Βερολίνο και 8-12 Απριλίου 2024 διαδικτυακά.

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), με συντονιστικό ρόλο στην Κοινοπραξία Enterprise Europe Network- Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην εκδήλωση δικτύωσης.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες από Ελλάδα να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να προσφέρουν ή να αναζητήσουν καινοτόμες λύσεις, να διερευνήσουν τις συνεργασίες τους και να αναζητήσουν κατάλληλους εταίρους για την υλοποίηση ερευνητικών έργων, αλλά και να συζητήσουν τις ιδέες τους με experts του χώρου της ηλεκτρονικής υγείας.

Απευθύνεται σε μικρομεσαίες και νεοσύστατες επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά ιδρύματα και ερευνητικούς οργανισμούς, οργανώσεις ασθενών, φορείς δημοσίου, κ.α. που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ηλεκτρονικής υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν δωρεάν εδώ και να υποβάλουν στοιχεία με το προφίλ τους έως τις 12 Απριλίου 2024. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θέλουν να συμμετέχουν στην εκδήλωση, μπορούν κατά την εγγραφή τους, στο πεδίο «Γραφείο Υποστήριξης - Support Office», να επιλέξουν «GR National Documentation Centre EKT».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δρ Σοφία Ξεσφίγγη, Σύμβουλο καινοτομίας Enterprise Europe Network-Hellas, Εθνικό Σημείο Επαφής για την Υγεία και την Αποστολή για τον Καρκίνο του Ορίζοντα Ευρώπη στο ΕΚΤ, email: sxesfingi@ekt.gr.

Διοργάνωση