Διεθνές Forum Επιχειρηματικών Συναντήσεων στο πλαίσιο της Έκθεσης Ποσειδώνια 2016

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, clusters και ερευνητικούς φορείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των ναυτιλιακών και αναζητούν συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο και αποτελεί προστιθέμενη αξία στη συμμετοχή στην έκθεση Ποσειδώνια 2016.

Διεθνές Forum Επιχειρηματικών Συναντήσεων στον τομέα της Ναυπηγικής Βιομηχανίας, του Μηχανικού Εξοπλισμού και της Θαλάσσιας Τεχνολογίας διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT) στις 8 και 9 Ιουνίου 2016 στην Αθήνα, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Ποσειδώνια 2016. Η εκδήλωση ΜariMatch 2016 διοργανώνεται σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών και με την υποστήριξη της ομάδας “Maritime Industries & Services” του Enterprise Europe Network.

Για περισσότερα από 40 χρόνια η Διεθνής Έκθεση Ποσειδώνια είναι η μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα των ναυτιλιακών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2014 συμμετείχαν στην έκθεση περισσότεροι από 1.843 εκθέτες, οι οποίο προσέλκυσαν περισσότερους από 19.420 αγοραστές από 93 χώρες.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρήσεις, clusters και ερευνητικούς φορείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των ναυτιλιακών και αναζητούν συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο και αποτελεί προστιθέμενη αξία στη συμμετοχή στην έκθεση Ποσειδώνια 2016. Μέσω στοχευμένων διμερών συναντήσεων διάρκειας 30 λεπτών, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν δυνητικούς συνεργάτες στο εξωτερικό, νέους πελάτες/προμηθευτές και νέες τεχνολογίες. Επιπλέον, η εκδήλωση αποτελεί μοναδική ευκαιρία και για επιχειρήσεις από το εξωτερικό, που ενδιαφέρονται για την ελληνική αγορά και τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα.

Οι θεματικοί τομείς που καλύπτει το Forum είναι:

• Ναυπηγική
• Τεχνολογίες και εξοπλισμός ναυπηγείων
• Συστήματα πρόωσης και ελιγμού
• Ηλεκτρονικά συστήματα
• Συστήματα επικοινωνίας & πλοήγησης
• Μηχανικά και βοηθητικά συστήματα
• Ασφάλεια καταστρώματος και ειδικός εξοπλισμός
• Τεχνολογίες λιμανιών & συστήματα διακίνησης φορτίου
• Ναυτιλιακές υπηρεσίες
• Θαλάσσια έρευνα, ανάπτυξη & καινοτομία

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής και να υποβάλλουν το προφίλ τους έως τις 29 Mαΐου 2014. Οι αιτήσεις για τις συναντήσεις πραγματοποιούνται από 16 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2016. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Η επικοινωνία κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, τηλ.: 210 7273920, e-mail: posidonia2016@ekt.gr).

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Enteprise Europe Network - Hellas