Σας καλωσορίζουμε στον νέο δικτυακό τόπο της Βιβλιοθήκης Επιστήμης Τεχνολογίας Πολιτισμού του ΕKT!

04.06.2015

Ο νέος ιστότοπος της Βιβλιοθήκης Επιστήμης Τεχνολογίας Πολιτισμού του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης των βασικών δικτυακών τόπων του ΕΚΤ, συμπεριλαμβανομένου και του κεντρικού δικτυακού τόπου (www.ekt.gr).

Ο ιστότοπος διαθέτει μια ζωντανή νέα εμφάνιση και αισθητική, με ανανεωμένες σελίδες για εξεύρεση των συλλογών (έντυπων και ηλεκτρονικών, συνδρομητικών και ελεύθερων) και για πρόσβαση στο σύνολο των υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης που απευθύνονται σε ερευνητές, επιστήμονες, φοιτητές, βιβλιοθήκες και το ευρύ κοινό.

Ιδιαίτερα χρήσιμες για τους επισκέπτες του site είναι, για παράδειγμα, οι νέες ηλεκτρονικές φόρμες για την παραγγελία βιβλιογραφίας, citation index, βιβλιομετρικών δεικτών και πλήρων κειμένων, όπως και η οργάνωση των βάσεων δεδομένων της Βιβλιοθήκης, αλφαβητικά και θεματικά, και με σχετικές ενδείξεις για  τα δικαιώματα πρόσβασης σε αυτές.

O νέος δικτυακός τόπος της Βιβλιοθήκης έχει δυναμική διάταξη και παρουσίαση περιεχομένου ανάλογα με τη συσκευή (desktop, tablets, smartphones).

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε αυτά που ο νέος μας ιστότοπος έχει να προσφέρει, και ενημερώστε μας σχετικά με την εμπειρία σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας για να μας αποστείλετε τα σχόλιά σας ή να προτείνετε κάτι που θα θέλατε να συμπεριλάβουμε στο μέλλον.

Καλή Πλοήγηση!