Morning Health talks: "Nursing the Future: Innovations in Care"

Πότε και πού;

28.05.2024
Γενικό Νοσοκομείο Λαικό, Αίθουσα Φαίδων Φέσσας

To Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), κόμβος του EIT Health στην Ελλάδα, διοργανώνει εκδήλωση συζήτησης και δικτύωσης με τίτλο «Nursing the Future: Innovations in Care» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, 11:00-13:00 ώρα Αθήνας, στις εγκαταστάσεις του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ» (Αίθουσα Φαίδων Φέσσας), με παράλληλη ψηφιακή μετάδοση.

Η εκδήλωση στοχεύει να ενθαρρύνει μια ολοκληρωμένη συζήτηση σχετικά με τις καινοτομίες στη φροντίδα στην υγεία και τους τρόπους που οι εξελίξεις στον τομέα αυτό μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον του νοσηλευτικού τομέα. Στο πλαίσιο αυτό θα διερευνηθεί πώς οι καινοτομίες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να ενσωματωθούν στην κλινική πρακτική για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.

Η εκδήλωση συγκεντρώνει αξιόλογους ομιλητές και συμμετέχοντες για να εμβαθύνουν σε θέματα όπως το International Classification for Nursing Practice (ICNP), οι ψηφιακές καινοτομίες στα νοσοκομεία, οι ευκαιρίες χρηματοδότησης και ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης στη φροντίδα ασθενών στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις του ΕΚΤ ως κόμβος του EIT Health για την Ελλάδα, με στόχο να υποστηρίξει τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας και να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στη συνεργασία μεταξύ διαφορετικών ενδιαφερομένων.

Οι παρουσιάσεις και οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν κυρίως στα αγγλικά, αλλά και στα ελληνικά. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ», με παράλληλη ψηφιακή μετάδοση μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση διαδικτυακά ή δια ζώσης, δηλώνοντας τη συμμετοχή σας εδώ.

Δείτε τις προηγούμενες εκδηλώσεις Morning Health Talks Events, με καταξιωμένους ομιλητές:

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Μάριο Ροΐδη, Συντονιστή του EIT Health Hub στην Ελλάδα, mroidis@ekt.gr.

Διοργάνωση