BIOSWITCH MATCH: B2B συναντήσεις για βιώσιμες και βιολογικής προέλευσης λύσεις στον τομέα της συσκευασίας

Πότε και πού;

21.09.2021
Διαδικτυακά

Διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών διαδικτυακών συναντήσεων, με τίτλο BIOSWITCH MATCHSustainable and Bio-Based Packaging Solutions, διοργανώνει στις 21 Σεπτεμβρίου 2021, (ώρα Ελλάδας14:00-18:00), το ευρωπαϊκό έργο BIOSWITCH σε συνεργασία με το δίκτυο Enterprise Europe Network. Τη συμμετοχή των ελληνικών φορέων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν διαδικτυακά πιθανούς συνεργάτες, για να προμηθευτούν υλικά βιολογικής προέλευσης και να προωθήσουν τις λύσεις τους.

Πριν από την εκδήλωση, διοργανώνεται διαδικτυακό σεμινάριο κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν βιώσιμες τεχνολογικές λύσεις και τάσεις, κίνητρα για τις επιχειρήσεις και συμπεριφορές καταναλωτών, η επίδραση στο κλίμα και στο περιβάλλον.

Απευθύνεται μεταξύ άλλων σε:

  • προμηθευτές βιολογικής προέλευσης συσκευασιών και συναφών λύσεων που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τη λύση τους,
  • επιχειρήσεις από τους κλάδους τροφίμων και ποτών, εστίασης, κοσμητολογίας και προσωπικής φροντίδας, φαρμακευτικών και ιατρικών ή οικιακών καθαριστικών και απορρυπαντικών που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν μια καινοτόμο και βιώσιμη λύση συσκευασίας για τα προϊόντα τους,
  • επιχειρήσεις και ερευνητές που ενδιαφέρονται για υλοποίηση έργων έρευνας και καινοτομίας.

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή ως τις 20 Σεπτεμβρίου 2021. Οι συμμετέχοντες καλούνται να επιλέξουν τις συναντήσεις που επιθυμούν, οι οποίες μπορούν να επιβεβαιωθούν ή να ακυρωθούν ως τις 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Κατά την εγγραφή σας, στο πεδίο γραφείο υποστήριξης - Support Office, μπορείτε να επιλέξετε ΕΚΤ, προκειμένου να υποστηριχθείτε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (Βαρβάρα Βασιλάκη, 210 2204912, email: vasilaki@ekt.gr).

Το έργο BIOSWITCH χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έχει ως στόχο να φέρει την Ευρώπη στο προσκήνιο της βιο-οικονομίας, ενθαρρύνοντας και υποστηρίζοντας την μετάβαση των επιχειρήσεων να στραφούν σε βιολογικής βάσης προϊόντα.