Εκδήλωση «Επιχειρώντας διεθνώς – Εμπειρίες δυναμικών καινοτόμων επιχειρήσεων» στο HIF 2018

Πότε και πού;

20.06.2018
Αθήνα, Ξενοδοχείο Divani Caravel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 (Aίθουσα Βεργίνα)

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Επιχειρώντας διεθνώς – Εμπειρίες δυναμικών καινοτόμων επιχειρήσεων". Το ΕΚΤ αναδεικνύει τις πραγματικές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις με διεθνή δράση στο πλαίσιο του 2ου πολυσυνεδρίου Hellenic Innovation Forum (19-20 Ιουνίου 2018, Αθήνα, ξενοδοχείο Divani Caravel). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου (12:30-13.45) στην Αίθουσα "Βεργίνα".

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν εν συντομία ο ρόλος και οι υπηρεσίες του ΕΚΤ προς τις επιχειρήσεις, κυρίως οι υπηρεσίες του Enterpise Europe Network- Hellas, συντοιστής του οποίου είναι το ΕΚΤ, καθώς και η πρωτοβουλία Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας, ενώ στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει μια διαδραστική συζήτηση με έξι δυναμικούς επιχειρηματίες (Robin Schuil- Vendora, Άγγελος Σταυράκης- CEO, SafeSize, Αλέξανδρος Σεϊμανίδης- Ιδρυτής στη B2B Wave, Μαριάννα Βακαλοπούλου- Συνιδρύτρια, LiateR, Αλέξανδρος Στρογγυλός- Πρόεδρος & CEO στην Pro- Actina, Αλέξανδρος Σαρασίτης- CEO στην Trygons) με τους οποίους έχει συνεργασθεί στο πλαίσιο των υπηρεσιών του, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης. Στόχος είναι να αναδειχθούν πραγματικές εμπειρίες καινοτόμων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται διεθνώς. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και η ελληνο-ολλανδική επιχειρηματική συνεργασία καθώς θα φιλοξενηθούν Έλληνες επιχειρηματίες με δράση στην Ολλανδία αλλά και ολλανδός νέος επιχειρηματίας με δράση στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό η συζήτηση στο δεύτερο μέρος θα γίνει στα Αγγλικά. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Το 2ο Hellenic Innovation Forum τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, το οποίο θα συμμετέχει στην εκδήλωση με περίπτερο και τις δυο ημέρες, όπου θα παρουσιάζονται οι δράσεις του για την προώθηση της δικτύωσης και της καινοτομίας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Ethos Events, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, με τιμώμενη χώρα την Ολλανδία. Δείτε περισσότερα για το HIF εδώ.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση του ΕΚΤ είναι ελεύθερη. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στον χώρο της εκδήλωσης. 

Με την εγγραφή τους στην εκδήλωση του ΕΚΤ, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν, χωρίς κόστος, και τις δύο ημέρες του Hellenic Innovation Forum 2018.

Επικοινωνία

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

Δημήτρης Μαραγκός, dmaragos@ekt.gr, 210 7273 924

Φαίη Ορφανού, orfanou@ekt.gr, 210 7273965

Διοργάνωση