WIT eLibrary: Νέα ηλεκτρονική βιβλιοθήκη Eπιστήμης & Τεχνολογίας

Τη δυνατότητα πρόσβασης σε επιστημονικές και τεχνολογικές δημοσιεύσεις υψηλής ποιότητας παρέχει η νέα ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Wessex Institute of Technology (WIT) της Αγγλίας στην ακαδημαϊκή και βιομηχανική κοινότητα, καθώς και σε φοιτητές, ερευνητές και κρατικούς φορείς. 

Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη , η οποία περιλαμβάνει κυρίως άρθρα και μελέτες που έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια που έχει διοργανώσει το WIT, καλύπτει επιστημονικά πεδία όπως αρχιτεκτονική και ανθρωπογεωγραφία, βιο-μηχανολογία, επιστήμη των υπολογιστών και διαχείρισης της πληροφορίας, μηχανική θραύσης και περιβαλλοντική μηχανολογία, ρευστομηχανική, μεταφορά θερμότητας, ναυτική και θαλάσσια μηχανολογία, έρευνα στον τομέα των αστικών συγκοινωνιών. Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη αναμένεται να εμπλουτιστεί στο μέλλον με περιεχόμενο για τους τομείς της ακουστικής, της σεισμικής μηχανικής, της οικολογίας, της αειφόρου ανάπτυξης και της τεχνολογίας υλικών. 

Οι χρήστες της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης έχουν τη δυνατότητα απλής και σύνθετης αναζήτησης, ανάγνωσης περιλήψεων και παραγγελίας των δημοσιεύσεων. 

Μάθετε Περισσότερα