Εκδήλωση B2B συναντήσεων από το Enterprise Europe Network στη διεθνή έκθεση HANNOVER MESSE 2019

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν ερευνητικές, τεχνολογικές ή/και εμπορικές συνεργασίες.

Διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών B2B συναντήσεων διοργανώνει στις 1-5 Απριλίου 2019 στο Ανόβερο Γερμανίας το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο της έκθεσης HANNOVER MESSE,  Τη συμμετοχή ελληνικών φορέων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου.

H έκθεση HANNOVER MESSE αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση για βιομηχανικές τεχνολογίες, βιομηχανικούς αυτοματισμούς, τεχνολογίες πληροφορικής, αλλά και τεχνολογίες ενέργειας & περιβαλλοντικής προστασίας και διοργανώνεται για 18η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία, καθώς από το 2002 έχει προσελκύσει πάνω από 3.200 συμμετέχοντες που έχουν αναπτύξει πολλές διεθνές συνεργασίες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους, να διερευνήσουν νέες ιδέες και να αναπτύξουν ερευνητικές, τεχνολογικές ή/και εμπορικές συνεργασίες, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προκαθορισμένων συναντήσεων.

Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στους παρακάτω τομείς:

  • Integrated Energy: Κεντρική  έκθεση για ολοκληρωμένα συστήματα ενέργειας και μετακίνησης
  • ComVac: Αυτοματισμοί παραγωγής, πνευματικά συστήματα, φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα καθαρισμού απαερίων
  • Digital Factory: Κεντρική εμπορική έκθεση για ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής
  • IAMD - Integrated Automation, Motion & Drives: Η έκθεση είναι παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την βιομηχανία 4.0,
  • Industrial Supply: leading Trade Fair for Innovative Subcontracting Solutions and Lightweight Construction Λύσεις για τη βιομηχανία όπως προσφέρονται από τους καινοτόμους υπεργολάβους και λύσεις για κατασκευές μικρού βάρους
  • Research & technology: Έκθεση για Ε&Α αλλά και όλες τις νέες Τεχνολογίες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν στην εκδήλωση μέσω της σχετικής ιστοσελίδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έγγραφη στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αν γίνει πριν τη 1η Μαρτίου, αλλιώς κοστίζει 119 ευρώ ανά εταιρεία + 79 ευρώ ανά επιπλέον συμμετέχοντα. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το προσωπικό πρόγραμμα συναντήσεων λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση. Η εγγραφή στην εκδήλωση μεσιτείας περιλαμβάνει το εισιτήριο εισόδου στην έκθεση. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Για την εξασφάλιση μέγιστης ποιότητας της εκδήλωσης (και την αποτροπή ακυρώσεων των προγραμματισμένων συναντήσεων), σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ή no show, θα υπάρχει χρέωση 150 ευρώ από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Κατά την εγγραφή σας, στο πεδίο γραφείο υποστήριξης - Support Office, μπορείτε να επιλέξετε ΕΚΤ/NHRF, προκειμένου να υποστηριχθείτε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης/Eθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Γεώργιος Μέγας, τηλ.: 210 7273921, email: megas@ekt.gr & Χριστίνα Πασκουάλ, 210 7273920, email: cpascual@ekt.gr).

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης στον κόσμο για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με διεθνείς φιλοδοξίες, με 3.000 εμπειρογνώμονες σε 600 οργανισμούς και καλύπτοντας περισσότερες από 60 χώρες. Ο ελληνικός κόμβος του ευρωπαϊκού δικτύου, το Enterprise Europe Network-Hellas, αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σημειώνεται ότι το ΕΚΤ, ως συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης, υποστηρίζει καινοτόμες και εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές και χρηματοδότηση. Παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για διαχείριση καινοτομίας και scaling up των επιχειρήσεων, ενημερώνει για ευρωπαϊκές πολιτικές και δίνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαβουλεύσεις για μελλοντικές πρωτοβουλίες. Το ελληνικό δίκτυο μεσολαβεί σε περίπου 100 διακρατικές συνεργασίες ανά έτος.

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Enterprise Europe Network, ΕΚΤ