Ημερίδα και Brokerage Event στο πλαίσιο των προκηρύξεων για το πρόγραμμα Euratom για την πυρηνική έρευνα

Το πρόγραμμα Euratom αποσκοπεί στην ενίσχυση της πυρηνικής έρευνας και των σχετικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, με έμφαση στη συνεχόμενη βελτίωση της πυρηνικής ασφάλειας και της προστασίας από ραδιενέργεια.

Ενημερωτική ημερίδα και International Brokerage event για την αναζήτηση εταίρων στο πλαίσιο των προκηρύξεων του προγράμματος Euratom "NUCL-EU 2020" διοργανώνουν στις 8 Απριλίου 2016 στη Βαρσοβία το National Centre for Nuclear Research σε συνεργασία με το Εθνικό Σημείο Επαφής της Πολωνίας. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών φορέων και επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το πρόγραμμα Euratom αποσκοπεί στην ενίσχυση της πυρηνικής έρευνας και των σχετικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, με έμφαση στη συνεχόμενη βελτίωση της πυρηνικής ασφάλειας και της προστασίας από ραδιενέργεια. Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η συνεισφορά στη μακροπρόθεσμη απαλλαγή από ανθρακούχες εκπομπές στο ενεργειακό σύστημα με έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Συμβάλλοντας στην επίτευξη αυτών των στόχων, το πρόγραμμα Euratom θα ενισχύσει τα αποτελέσματα και στους τρεις άξονες του Ορίζοντα 2020: Επιστημονική Αριστεία, Βιομηχανική Υπεροχή και Κοινωνικές Προκλήσεις.

Η συμμετοχή στις παραπάνω εκδηλώσεις είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται εγγραφή έως τις 3 Απριλίου. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των συμμετεχόντων καλύπτονται από τους ίδιους. Η γλώσσα διεξαγωγής των εκδηλώσεων είναι η αγγλική. 

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές είναι διαθέσιμες στη σχετική ιστοσελίδα