Συνέδριο για την Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα στην περιοχή της Αδριατικής

Στόχος του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση του έργου SMART INNO, η ενημέρωση σχετικά με ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων επενδυτών και κυρίως επιχειρηματικών αγγέλων που έχουν επενδυτικό ενδιαφέρον στην ευρύτερη περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου.

Συνέδριο με τίτλο Forum Καινοτομίας και Δημιουργίας Δικτύου Επιχειρηματικών Αγγέλων Αδριατικής διοργανώνεται στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2015 στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου SMART INNO. Το Συνέδριο διοργανώνεται από την ERFC-European Regional Framework for Cooperation, σε συνεργασία με την ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η παρουσίαση του έργου SMART INNO, η ενημέρωση σχετικά με ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων επενδυτών και κυρίως επιχειρηματικών αγγέλων που έχουν επενδυτικό ενδιαφέρον στην ευρύτερη περιοχή της Αδριατικής και του Ιονίου σχετικά με τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης της πρόκλησης της ανάπτυξης του οικοσυστήματος επενδύσεων των επιχειρηματικών αγγέλων σε νεοφυείς επιχειρήσεις.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν οι ευρωπαίοι εταίροι του SMART INNO, στρατηγικοί επενδυτές και εκπρόσωποι του οικοσυστήματος καινοτομίας από τις χώρες της Αδριατικής και Ιονίου, καθώς και μέλη από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Επιχειρηματικών Αγγέλων. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 και υποστηρικτής του Συνεδρίου, θα συμμετέχει με παρουσίαση στην ενότητα του Συνεδρίου σχετικά με τις ευρωπαϊκές πολιτικές και τα διαθέσιμα προγράμματα που αφορούν στην καινοτομία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SMART INNO και το πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμες στη σχετική ιστοσελίδα.

www.ekt.gr, με πληροφορίες από SMARTINNO, ERFC