Επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της Εκθεσης Oceanology International 2010

Σε forum επιχειρηματικών συναντήσεων στο Λονδίνο προσκαλεί το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, τους φορείς του τομέα της Θαλάσσιας Ερευνας & Τεχνολογίας ('Maritime Science & Ocean Technology'). Το forum διοργανώνεται από το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network στις 10 Μαρτίου 2010 στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης - συνεδρίου 'Oceanology International 2010'.

H Οceanology International είναι η μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο στον τομέα της και διεξάγεται στο London Excel στις 9-11 Μαρτίου 2010. Η θεματολογία της διοργάνωσης περιλαμβάνει τις κατηγορίες 'Θαλάσσια έρευνα και τεχνολογία' (Maritime Science & Ocean Technology), 'Πλοήγηση και Εντοπισμός' (Navigation & Positioning), 'Γεωτεχνική' (Geotechnics) και 'Παρατήρηση ωκεανού και πρόβλεψη' (Ocean Observation & Forecasting).

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες φορείς του τομέα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνή συνεργασία. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, τεχνολογικών προϊόντων ή συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής/προφίλ στον δικτυακό τόπο http://www.oceanology.b2bmatchmaking.com στο σημείο 'registration' ή να συμπληρώσουν τη φόρμα που θα βρουν στη διεύθυνση http://www.enterprise-hellas.gr/dotAsset/7845.doc και να την αποστείλουν στο e-mail: cpascual@ekt.gr ή στο fax: 2107246824 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2010.

Tα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Ο κατάλογος των ζητήσεων/προσφορών συνεργασίας θα είναι διαθέσιμος στον προαναφερόμενο δικτυακό τόπο και θα ενημερώνεται συνεχώς με τις νέες εγγραφές. Οι αιτήσεις για τη διοργάνωση συναντήσεων θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 19 Φεβρουαρίου 2010. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεά, αλλά οι συμμετέχοντες πρέπει να πληρώσουν το εισιτήριο εισόδου στην έκθεση.

Σημειώνεται πως το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Στην Ελλάδα, το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ, με συντονιστή το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης. Παρέχει υπηρεσίες για διεθνή επιχειρηματική συνεργασία, ενημέρωση για ευρωπαϊκές πολιτικές, καινοτομία και μεταφορά τεχνολογίας, ενίσχυση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.