InnoHealth Forum 2023

Πότε και πού;

22.09.2023 έως 23.09.2023
Πάρκο Καινοτομίας JOIST, Λάρισα
Διαδικτυακά

Υβριδική έκθεση με τίτλο InnoHealth Forum 2023 διοργανώνει στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2023 (δια ζώσης στη Λάρισα και διαδικτυακά) το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και ο εγκεκριμένος Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της υγείας και φαρμάκων Health Hub, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Elevate Greece.

Κύριος υποστηρικτής του InnoHealth Forum 2023 είναι το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του ρόλου του ως Εθνικού Σημείου Επαφής στον Ορίζοντα Ευρώπη για την Υγεία, την Αποστολή για τον Καρκίνο και τις Ψηφιακές Τεχνολογίες, τη Βιομηχανία και το Διάστημα, κόμβου του ΕΙΤ Health και μέλους του Enterprise Europe Network. Επίσης, το ΕΚΤ συμμετέχει με δικό του περίπτερο.

Το InnoHealth Forum συγκεντρώνει επαγγελματίες, ερευνητές, ηγέτες του κλάδου, startuppers και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ώστε να συζητήσουν, να συνεργαστούν και να διαμορφώσουν τις εξελίξεις και καινοτομίες του μέλλοντος στην ηλεκτρονική υγεία. Στόχος της έκθεσης είναι να παρουσιάσει τις τελευταίες τεχνολογίες και λύσεις αιχμής που μεταμορφώνουν τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητικοί οργανισμοί θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν εταίρους για τεχνολογικές, ερευνητικές και εμπορικές συνεργασίες, καθώς και να:

  • Έχουν παρουσία με πλήρως εξοπλισμένο Stand
  • Παρουσιάσουν και να αναδείξουν τις καινοτομίες τους
  • Ενισχύσουν την επιρροή τους στις εξελίξεις της υγείας
  • Αλληλεπιδράσουν με ηγέτες του κλάδου της υγείας & εκατοντάδες επισκέπτες διά ζώσης & online
  • Συμμετάσχουν σε Β2Β & Β2G matchmaking συναντήσεις δικτύωσης και συνεργασίας με επιχειρήσεις, οργανισμούς της επιλογής τους
  • Απoκτήσουν νέες επαφές με επενδυτές
  • Συμμετάσχουν σε workshops και panel discussions γύρω από τα νέα δεδομένα του eHealth.

Για τη συμμετοχή σας στο InnoHealth Forum 2023 ως Εκθέτες, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ακολουθήστε το InnoHealth Forum 2023 στα social media (FacebookLinkedIn και Instagram) για όλα τα νέα της έκθεσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, το Enterprise Europe Network διοργανώνει διήμερη διεθνή υβριδική εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών B2B συναντήσεων με τίτλο “Match4Health”. Τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην εκδήλωση δικτύωσης υποστηρίζει το ΕΚΤ. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη δυνατότητα εγγραφής σας στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), και συγκεκριμένα με τη Δρ Σοφία Ξεσφίγγη (sxesfingi@ekt.gr), σύμβουλο καινοτομίας και Εθνικό Σημείο Επαφής για τη θεματική περιοχή της Υγείας (Cluster 1) και την Αποστολή για τον Καρκίνο (Cancer Mission) στον Ορίζοντα Ευρώπη.

Διοργάνωση