5η εκδήλωση γνωριμίας, δικτύωσης & καθοδήγησης για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στον τομέα της Υγείας

Πότε και πού;

29.11.2022
Διαδικτυακά

Στο πλαίσιο καθοδήγησης, ενημέρωσης και δικτύωσης για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στον τομέα της Υγείας, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), κόμβος του ΕΙΤ Health στην Ελλάδα, και το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας διοργανώνουν την "5η εκδήλωση γνωριμίας, δικτύωσης & καθοδήγησης για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στον τομέα της Υγείας" την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 (ώρες 17:00-19:00). Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Bayer Hellas και της ΕΛΠΕΝ.

Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά εκδήλωση γνωριμίας, ενημέρωσης, δικτύωσης και καθοδήγησης για νεοφυείς εταιρείες (startups) και ομάδες με προτάσεις επιχειρηματικότητας στον χώρο της υγείας που διενεργείται στο πλαίσιο προώθησης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στον συγκεκριμένο κλάδο.

Θα παρουσιαστούν οι δράσεις του ΕΚΤ για την ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από το EIT Health, τον Ορίζοντα Ευρώπη και το Enterprise Europe Network, καθώς και οι δράσεις του προγράμματος NBG Business Seeds. Επίσης, θα παρουσιαστούν λύσεις από νεοφυείς επιχειρήσεις και ομάδες ιδεών που συμμετέχουν στo πρόγραμμα της NBG και θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι:

  • Η παρουσίαση, υποστήριξη και δικτύωση των ομάδων του τομέα της υγείας και συγκεκριμένα αυτών που αναδείχθηκαν μέσα από τη δράση «NBG Seeds Competition»
  • Η παρουσίαση καινοτόμων λύσεων και προτάσεων αξίας από υφιστάμενες και υπό διαμόρφωση νεοφυείς επιχειρήσεις που συμμετέχουν στα παραπάνω προγράμματα
  • Η παρουσίαση των δράσεων υποστήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στον τομέα της υγείας, του ΕΚΤ, του EIT Health και λοιπών οργανισμών και πρωτοβουλιών
  • Η αναλυτική παρουσίαση όλων των νέων προγραμμάτων επιτάχυνσης νεοφυών επιχειρήσεων στον τομέα της υγείας από το EIT Health για το 2023

H συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή μέσω της φόρμας συμμετοχής εδώ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γιώργο Μέγα, EIT Health HUB coordinator (megas@ekt.gr) και την Βαρβάρα Βασιλάκη, EIT Health HUB project manager (vasilaki@ekt.gr).

Διοργάνωση