Food Technology 2022: B2B συναντήσεις για σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων

Πότε και πού;

13.04.2022 έως 14.04.2022
Χετρογκενμπός, Ολλανδία

Διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών B2B συναντήσεων στο πλαίσιο της έκθεσης Food Technology 2022 διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου 2022 το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network σε συνεργασία με το ολλανδικό δίκτυο Mikrocentrum και το EVMI (Κέντρο εμπειρογνωμοσύνης για τη βιομηχανία τροφίμων) στο Χετρογκενμπός της Ολλανδίας. Τη συμμετοχή ελληνικών ερευνητών, ελληνικών φορέων, επιχειρήσεων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που σκοπό έχει να φέρει σε επαφή εταιρείες, ερευνητικά ιδρύματα και λοιπούς φορείς με σκοπό την ανάπτυξη υψηλής τεχνολογίας στη βιομηχανία τροφίμων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η διατροφή και η υψηλή τεχνολογία ενώνονται για να βοηθήσουν τη βιομηχανία τροφίμων να φτάσει στον στόχο που έχει τεθεί για το 2050, ο οποίος είναι η πρόσβαση στην σίτιση για πάνω από 9 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν πιθανούς συνεργάτες, με σκοπό την εξέλιξη της βιομηχανίας και την εύρεση λύσεων σε θέματα όπως:

  • Εργοστάσιο του μέλλοντος
  • Βιώσιμες και διαφανείς τροφικές αλυσίδες
  • Καινοτομία στον τομέα των τροφίμων
  • Ασφάλεια τροφίμων
  • Εργαστήριο τροφίμων (food lab)

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή εδώ ως τις 14 Απριλίου 2022.

Κατά την εγγραφή σας, στο πεδίο γραφείο υποστήριξης - Support Office μπορείτε να επιλέξετε ΕΚΤ, προκειμένου να υποστηριχθείτε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (Βαρβάρα Βασιλάκη, 210 2204912, email: vasilaki@ekt.gr).

Διοργάνωση