Free From Food Amsterdam 2021: Εκδήλωση δικτύωσης στο πλαίσιο της Έκθεσης για εταιρίες του κλάδου των τροφίμων

Πότε και πού;

23.11.2021 έως 24.11.2021
RAI Expo, Amsterdam, Netherlands

Το Netherlands Enterprise Agency και η Expo Business Communications διοργανώνουν διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 8ης Διεθνούς Έκθεσης ‘Free From Food Expo Amsterdam 2021’, στις 23 - 24 Νοεμβρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο RAI του Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Δίκτυο Enterprise Europe Network ενώ το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), συντονιστής του ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού Δικτύου, υποστηρίζει στην συμμετοχή των ελληνικών φορέων και επιχειρήσεων στην εκδήλωση. 

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων από όλον τον κόσμο με προϊόντα βιολογικά ή/και απαλλαγμένα από συγκεκριμένα συστατικά όπως γλουτένη, λακτόζη, σόγια, ζάχαρη. Αποτελεί ευκαιρία για τις επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων που διαθέτουν τα προϊόντα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να εξερευνήσουν τις δυνατότητες επιχειρηματικών συνεργασιών και να δικτυωθούν μεταξύ άλλων με εισαγωγείς, ξενοδοχεία και εταιρείες λιανικής.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η συνεισφορά και υποστήριξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, με έμφαση στον Στόχο 2 «Μηδενική πείνα» και στον Στόχο 12 «Εξασφάλιση βιώσιμης κατανάλωσης και προτύπων παραγωγής».

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή εδώ.

Κατά την εγγραφή σας, στο πεδίο γραφείο υποστήριξης - Support Office, μπορείτε να επιλέξετε ΕΚΤ, προκειμένου να υποστηριχθείτε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (Βαρβάρα Βασιλάκη, 210 2204912, email: vasilaki@ekt.gr).