Dronfest 2021: Ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης και συνεργασιών για μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones)

Πότε και πού;

02.10.2021 έως 04.10.2021
Πίλσεν, Τσεχία & Διαδικτυακά

Διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών διαδικτυακών συναντήσεων με τίτλο Dronfest 2021 Matchmaking Event διοργανώνει στις 2-4 Οκτωβρίου 2021 στο Πίλσεν της Τσεχίας, το Εμπορικό Κέντρο Καινοτομίας του Πιλσεν (Business Innovation Centre Plzen) σε συνεργασία με το δίκτυο Enterprise Europe Network. Η συμμετοχή ερευνητών, φορέων και επιχειρήσεων από την Ελλάδα, υποστηρίζεται στην εκδήλωση από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), συντονιστή του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρίσκονται εταιρείες και πανεπιστήμια που δραστηριοποιούνται στον τομέα των drones δίνοντάς τους την ευκαιρία να δικτυωθούν και να προχωρήσουν σε διεθνείς συνεργασίες.

Πρόκειται για τη 5η χρονιά που πραγματοποιείται το συγκεκριμένο φεστιβάλ, το οποίο είναι εξαιρετικά δημοφιλές και στο πλαίσιό του θα πραγματοποιηθούν εκθέσεις και διάφορα δρώμενα, όπως δοκιμές από τους καλύτερους χειριστές drone, αγώνες και θα διεξαχθούν διαλέξεις από διακεκριμένους προσκεκλημένους. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν κατασκευαστές drones και εξαρτημάτων για drones, εκπροσώπους της δημόσιας διοίκησης,  εταιρίες παραγωγής video, ταινιών, φωτογραφίας και εναέριας απεικόνισης, πανεπιστήμια και ερευνητικούς φορείς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί onsite και ψηφιακά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, απαιτείται όμως προεγγραφή εδώ με προθεσμία ως τις 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Κατά την εγγραφή σας, στο πεδίο γραφείο υποστήριξης - Support Office, μπορείτε να επιλέξετε ΕΚΤ, προκειμένου να υποστηριχθείτε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (Βαρβάρα Βασιλάκη, 210 2204912, email: vasilaki@ekt.gr).

Διοργάνωση