ExpoCook2021: B2B συναντήσεις για λύσεις και προοπτικές στον τομέα της διατροφής και της εστίασης

Πότε και πού;

28.09.2021 έως 30.09.2021
Παλέρμο Ιταλίας και διαδικτυακά

Διεθνής έκθεση και εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών διαδικτυακών συναντήσεων, με τίτλο ExpoCook2021, διοργανώνεται από τις 28 μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Σικελίας (Sicindustria) σε συνεργασία με το δίκτυο Enterprise Europe Network. Η ελληνική συμμετοχή επαγγελματιών, φορέων και επιχειρήσεων στην εκδήλωση υποστηρίζεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), συντονιστή του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου.

Σκοπός της υβριδικής έκθεσης (δια ζώσης και διαδικτυακά) είναι η ενημέρωση σχετικά με νέα προϊόντα και τεχνολογίες στον χώρο της εστίασης, η προβολή των σύγχρονων τάσεων, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις διαδικτυακές τους συναντήσεις να έρθουν σε επαφή με νέους πιθανούς συνεργάτες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πέραν των διαδικτυακών συναντήσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξειδικευμένες παρουσιάσεις και show μαγειρικής με την παρουσία νέων αλλά και καταξιωμένων σεφ, που κατέχουν αστέρια Michelin. Ανάμεσα στις θεματικές που καλύπτονται είναι τα «Free from» προϊόντα, ο γαστρονομικός τουρισμός, οι προμήθειες και ο επαγγελματικός εξοπλισμός του κλάδου Ho.Re.Ca.

Η συμμετοχή στις συναντήσεις και στην έκθεση είναι δωρεάν, ενώ απαιτείται προεγγραφή εδώ ως τις 28 Σεπτεμβρίου 2021.

Κατά την εγγραφή σας, στο πεδίο γραφείο υποστήριξης - Support Office, μπορείτε να επιλέξετε ΕΚΤ, προκειμένου να υποστηριχθείτε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (Βαρβάρα Βασιλάκη, 210 2204912, email: vasilaki@ekt.gr).