Bringing Value to Agrobiomass: Εκδήλωση B2B συναντήσεων για την αξιοποίηση της βιομάζας

Πότε και πού;

03.11.2021 έως 04.11.2021
Διαδικτυακά

Διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών διαδικτυακών συναντήσεων διοργανώνει 3 - 4 Νοεμβρίου 2021, το ευρωπαϊκό έργο AgroBioHeat σε συνεργασία με το δίκτυο Enterprise Europe Network. Τη συμμετοχή ελληνικών ερευνητών, ελληνικών φορέων, επιχειρήσεων στην εκδήλωση υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, ελληνικού κόμβου του ευρωπαϊκού δικτύου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2021, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν διαδικτυακά πιθανούς συνεργάτες και να ενημερωθούν για λύσεις σχετικά με την αξιοποίηση της αγρο-βιομάζας, αλλά και να προωθήσουν τις λύσεις τους. Ξεχωριστό webinar  θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου 2021, (12:00-14:00 ώρα Ελλάδας), κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν βιώσιμες τεχνολογικές λύσεις και παραδείγματα επιτυχημένης αξιοποίησης της αγρο-βιομάζας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί συνέχεια της 1ης έκδοσης Bringing Value to Agrobiomass, η οποία έλαβε χώρα 10-11 Φεβρουαρίου 2021 και προσέλκυσε το ενδιαφέρον με 258 συμμετοχές από 38 χώρες.

Η συμμετοχή στις συναντήσεις είναι δωρεάν, ενώ απαιτείται προεγγραφή εδώ ως τις 2 Νοεμβρίου 2021. Κατά την εγγραφή σας, στο πεδίο γραφείο υποστήριξης - Support Office, μπορείτε να επιλέξετε ΕΚΤ, προκειμένου να υποστηριχθείτε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (Βαρβάρα Βασιλάκη, 210 2204912, email: vasilaki@ekt.gr).

Το έργο AgroBioHeat στοχεύει στην ανάπτυξη βελτιωμένων και έτοιμων για την αγορά λύσεων για την αξιοποίηση της αγροβιομάζας στην θέρμανση  στην Ευρώπη. Η αγροβιομάζα αποτελεί ανεκμετάλλευτο πόρο, ο οποίος μπορεί να συνεισφέρει στην επίτευξη των ευρωπαϊκών στόχων για την ενέργεια και το κλίμα, προωθώντας παράλληλα την αγροτική ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία.