Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη πέντε (5) Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Εθνική Υποδομή Συσσώρευσης, Τεκμηρίωσης και Διάθεσης Ψηφιακού Περιεχομένου με διασφάλιση διαλειτουργικότητας, μακροχρόνιας διατήρησης και ανοικτής πρόσβασης» της Πράξης «Εθνικό Πληροφοριακό Σύστημα Έρευνας, Τεχνολογίας, Ανάπτυξης, Καινοτομίας – Συσσώρευση, Τεκμηρίωση και Διάθεση Ψηφιακού Περιεχομένου και Δεδομένων με διασφάλιση διαλειτουργικότητας, μακροχρόνιας διατήρησης και ανοικτής πρόσβασης» και MIS 5044975.

21.04.2023 έως 04.05.2023

Αντικείμενο Συμβάσεων: Σημασιολογικός εμπλουτισμός, τεκμηρίωση και επιμέλεια περιεχομένου υποδομών της Πράξης.

Κωδικοί: ΕΠΣΕΤΑΚ/ΣΕΟΧ11/ΙΤΑΚΕ-7, ΕΠΣΕΤΑΚ/ΣΕΟΧ12/ΙΤΑΚΕ-8, ΕΠΣΕΤΑΚ/ΣΕΟΧ13/ΙΤΑΚΕ-9, ΕΠΣΕΤΑΚ/ΣΕΟΧ14/ΙΤΑΚΕ-10 & ΕΠΣΕΤΑΚ/ΣΕΟΧ15/ΙΤΑΚΕ-11.

Διάρκεια: Από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης έως 31.12.2023.

Ειδικότητα: ΤΕ ή ΠΕ Επιστήμη της Πληροφόρησης με κατεύθυνση στη Bιβλιοθηκονομία, την Αρχειονομία ή την Μουσειολογία ή ΠΕ στις ΑΚΕ με κατεύθυνση ή μεταπτυχιακό τίτλο στην Πολιτιστική Διαχείριση, την Μουσειολογία, την Αρχαιολογία, την Ιστορία ή ΠΕ Πολιτισμικής Πληροφορικής.

Αριθμός Συνεργατών: 5

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 (04.05.2023).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, η οποία είναι διαθέσιμη εδώ.

Για την υποβολή αίτησης στις Προσκλήσεις Ενδιαφέροντος που προκηρύσσει το ΕΚΤ, είναι υποχρεωτική η εγγραφή στο Μητρώο Συνεργατών & Εμπειρογνωμόνων ΕΚΤ (https://registry.ekt.gr).

Για την υποβολή της αίτησής σας πατήστε εδώ.