Σεμινάρια για τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας στην ανάδειξη της πολιτισμικής πληροφορίας

Σεμινάρια με θέμα 'Η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας στην ανάδειξη της πολιτισμικής πληροφορίας' διοργανώνει το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 26 Μαϊου 2004, στην Αθήνα. 

Στόχος των σεμιναρίων είναι η ενημέρωση σχετικά με τη διαχείριση έργων πολιτιστικού περιεχόμενου χρησιμοποιώντας αποκλειστικά νέες ψηφιακές τεχνολογίες όπως το Διαδίκτυο, τα πολυμέσα, τα τρισδιάστατα γραφικά, η εικονική πραγματικότητα και τα γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών.

Τα σεμινάρια απευθύνονται στην εκπαιδευτική, ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα. Οι συμμετέχοντες δεν θα ξεπεράσουν τα 25 άτομα. Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες στο Πολιτιστικό Κέντρο 'Eλληνικός Kόσμος'. Στο τέλος του κύκλου των σεμιναρίων θα δοθούν βεβαιώσεις.

Το κόστος συμμετοχής κυμαίνεται από 255 έως 300 ευρώ για τους ιδιώτες και από 100 έως 150 ευρώ για τους φοιτητές. Οι προεγγραφές έχουν ήδη αρχίσει από την 1η Δεκεμβρίου 2003. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (Eλένη Mπίρη, τηλ: 210 7500038, 210 3422292)


Μάθετε Περισσότερα