Εκδήλωση B2B συναντήσεων από το Enterprise Europe Network για επιχειρήσεις αιολικής ενέργειας στο FOWT 2019 στο Μονπελιέ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να διερευνήσουν νέες ιδέες και συνεργασίες.

Διεθνή εκδήλωση B2B συναντήσεων για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας συνδιοργανώνει στις 24 και 25 Απριλίου 2019 στο Μονπελιέ της Γαλλίας το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network στο πλαίσιο του συνεδρίου FOWT 2019. Το FOWT 2019 είναι η μεγαλύτερη διεθνής διοργάνωση αφιερωμένη στις πλωτές υπεράκτιες ανεμογεννήτριες. Οι συμμετοχές αναμένεται να φτάσουν τις 800 – ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους αντιπροσωπείες από την Ιαπωνία, τη Νορβηγία, τις Κάτω Χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Τη συμμετοχή ελληνικών φορέων από τον κλάδο της Αιολικής Ενέργειας υποστηρίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT), συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas.

Με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network, επιχειρήσεις, decision makers  και ανάδοχοι έργων από όλο τον κόσμο μπορούν να επωφεληθούν από τις B2B συναντήσεις που σκοπεύουν να φέρουν κοντά την προσφορά και τη ζήτηση: διευρύνοντας τον κύκλο των προμηθευτών, αντλώντας αξία από την εξειδίκευση, συζητώντας καινοτόμες ιδέες και προϊόντα και δημιουργώντας προϋποθέσεις για μελλοντικές διεθνείς συνεργασίες.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μονπελιέ της Γαλλίας στις 24 και 25 Απριλίου 2019, στο πλαίσιο του αντίστοιχου συνεδρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης μέχρι τις 17 Απριλίου. Στη συνέχεια, μπορούν να ελέγξουν τα προφίλ των συμμετεχόντων, να υποβάλουν ή να λάβουν αιτήματα για συναντήσεις. Η συμμετοχή στις συναντήσεις δεν έχει κάποιο κόστος, όμως θα πρέπει οι συμμετέχοντες να πληρώσουν για τη συμμετοχή στο συνέδριο

Κατά την εγγραφή σας, στο πεδίο γραφείο υποστήριξης - Support Office, μπορείτε να επιλέξετε ΕΚΤ/NHRF, προκειμένου να υποστηριχθείτε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης/Eθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Γεωργία Μαζιώτη, τηλ.: 210 7273925, email: gmazio@ekt.gr).

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον κόσμο. Το δίκτυο διαθέτει 3.000 εμπειρογνώμονες σε 600 οργανισμούς και καλύπτει περισσότερες από 60 χώρες. Ο ελληνικός κόμβος του ευρωπαϊκού δικτύου, το Enterprise Europe Network-Hellas, αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σημειώνεται ότι το ΕΚΤ, ως συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, του μεγαλύτερου ελληνικού δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης, υποστηρίζει καινοτόμες και εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές και χρηματοδότηση. Παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες για διαχείριση καινοτομίας και scaling up των επιχειρήσεων, ενημερώνει για ευρωπαϊκές πολιτικές και δίνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαβουλεύσεις για μελλοντικές πρωτοβουλίες. Το ελληνικό δίκτυο μεσολαβεί σε περίπου 100 διακρατικές συνεργασίες ανά έτος.

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Enterprise Europe Network, ΕΚΤ