Επιχειρηματικές συναντήσεις στη Διεθνή Έκθεση European Seafood Exhibition

Επιχειρηματικές συναντήσεις στον τομέα των θαλάσσιων προϊόντων διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, συντονιστής του δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas, στις 28 Απριλίου 2009 στις Βρυξέλλες. Η εκδήλωση διοργανώνεται, για έκτη χρονιά, σε συνεργασία με το Εnterprise Europe Network-Scotland και το Scottish Development International, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης European Seafood Exposition (ESE).

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα κυρίως σε εταιρείες, αλλά και σε ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια και spin-off εταιρείες από όλη την Ευρώπη, να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες για διεθνή συνεργασία πολλαπλών τύπων. Θα πραγματοποιηθούν προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά επιχειρηματικών προτάσεων, τεχνολογικών προϊόντων ή/και προτάσεων για ερευνητικά έργα. Είναι η τρίτη φορά που οι επιχειρηματικές συναντήσεις φιλοξενούνται στο Εθνικό Περίπτερο της Σκοτίας.

Η Έκθεση ESE 2009, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κόσμο, πραγματοποιείται από 28 έως 30 Απριλίου 2009. Καλύπτει όλους τους τομείς των θαλάσσιων προϊόντων και συγκεντρώνει οργανισμούς που ενδιαφέρονται για αγορές, πωλήσεις, διανομή, μεταποίηση, εισαγωγές-εξαγωγές, κ.λπ.

Για να συμμετάσχετε στις επιχειρηματικές συναντήσεις μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα συμμετοχής online (επιλογή 'registration' στη σελίδα: http://ese.b2bmatchmaking.com/p_index.php), ή την επισυναπτόμενη φόρμα (αποστολή στο email: cpascual@ekt.gr ή στο φαξ: 2107246824) έως τις 10 Απριλίου 2009.

Ο κατάλογος των ζητήσεων/προσφορών συνεργασίας θα είναι διαθέσιμος στην προαναφερόμενη σελίδα και θα ενημερώνεται συνεχώς με τις νέες εγγραφές στο σημείο 'Catalogue of product profiles'. Εάν ενδιαφέρεστε για ένα ή περισσότερα προφίλ από τους συμμετέχοντες, μπορείτε να ζητήσετε σχετικές συναντήσεις, με την επιλογή 'request meeting' που θα βρείτε σε κάθε προφίλ, ή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα σας σταλεί στις 11 Απριλίου.

Οι αιτήσεις για τη διοργάνωση συναντήσεων θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 17 Απριλίου 2009 και κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Για πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΕKT:

Αργυρώ Καραχάλιου, Χριστίνα Πασκουάλ
Εnterprise Europe Network -Hellas
Tηλ.: 210 7273921, 7273920, Fax: 210 7246824
E-mail: akarah@ekt.gr, cpascual@ekt.gr