Διαγωνισμός της ΕΕ για το καλύτερο βίντεο του 2009 για την ευρωπαϊκή επιχειρηματικότητα

Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων με τίτλο 'European Entrepreneurship Video Award 2009' (Βραβείο καλύτερου βίντεο του 2009 για την Ευρωπαϊκή Επιχειρηματικότητα) δημοσίευσε η Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο διαγωνισμός αφορά την ετοιμασία και υποβολή προς την Ε.Ε. σύντομων δημιουργικών και πρωτότυπων βίντεο διάρκειας ενός έως τριών λεπτών, τα οποία εμπίπτουν σε μία από τις ακόλουθες τρεις θεματικές κατηγορίες: 'The Entrepreneurial Spirit', (το Επιχειρηματικό Πνεύμα), 'Innovative Entrepreneurship' (Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα) και 'Responsible Entrepreneurship' (Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που έχουν ως τόπο διαμονής ή την επίσημη έδρα τους αντίστοιχα σε ένα από τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή στις συνδεδεμένες χώρες που αναφέρονται στον πλήρη Οδηγό Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Καταληκτική ημερομηνία για υποβολή των βίντεο στην Ε.Ε. είναι η 31η Μαρτίου 2009.

Στα τρία καλύτερα βίντεο κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν βραβεία 3.000 ευρώ, 2.000 ευρώ και 1.000 ευρώ αντίστοιχα για τον 1ο, 2ο και 3ο νικητή, ενώ επίσης οι νικητές θα προσκληθούν στην επίσημη τελετή απονομής βραβείων που θα γίνει στις Βρυξέλλες στις 6 Μαΐου 2009.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τον πλήρη Οδηγό Συμμετοχής στο Διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη Ιστοσελίδα του διαγωνισμού στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://ec.europa.eu/enterprise/policy/entrepreneurship/video-award/index_en.htm

Μάθετε Περισσότερα