Πρόσκληση συμμετοχής στο 9ο Venture Capital Forum

08.04.2008

Στις 19 και 20 Ιουνίου 2008 θα διεξαχθεί το 9ο Venture Capital Forum, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Οι διοργανωτές του Forum (το Ελληνικό Κέντρο Επενδύσεων, το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ) προσκαλούν φιλόδοξους και δυναμικούς επιχειρηματίες, ερευνητές και εταιρείες από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη που δραστηριοποιούνται στις νέες τεχνολογίες να συμμετάσχουν σε κλειστές επιχειρηματικές συναντήσεις με εταιρείες Venture Capital από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με σκοπό τη συγκέντρωση κεφαλαίων και τη σύναψη συνεργασιών.

Στο φετινό forum θα πάρουν μέρος επιχειρήσεις από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, με συμμετοχές από Κύπρο, Τουρκία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Ρουμανία, ΠΓΔΜ και Σερβία-Μαυροβούνιο. Επιχειρήσεις με δυνατότητες υψηλής ανάπτυξης και με νέες επιχειρηματικές ιδέες που θέλουν να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση, ερευνητές που θέλουν να εφαρμόσουν και να εκμεταλλευτούν εμπορικά τα ερευνητικά τους αποτελέσματα θα κληθούν να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές και καινοτομικές τους ιδέες και να συναντηθούν με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας και των κέντρων διαμόρφωσης πολιτικής στο πλαίσιο μιας ανοιχτής ανταλλαγής απόψεων και ιδεών.

Οι επιχειρηματίες και ερευνητές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, καλούνται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 12 Μαΐου 2008, στο info@vcforum.gr.

Μάθετε Περισσότερα