Βραβεία για Κανοτόμες Τεχνολογίες στον τομέα της Ιατρικής

Διαγωνισμό για καινοτόμες τεχνολογίες στον τομέα της ιατρικής διοργανώνει, για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο γαλλικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός AGBM (Alliance pour la genie Biologique et Medical) στον οποίο συμμετέχουν ακαδημαϊκοί, ερευνητικοί και βιομηχανικοί φορείς που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Βιολογίας και της Ιατρικής Μηχανολογίας. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι εταιρείες που αναπτύσσουν τεχνολογίες ιατρικής και διαθέτουν κάποιο νέο προϊόν που, αφενός, βρέθηκε πρόσφατα ή πρόκειται να βρεθεί στην αγορά, και, αφετέρου, είναι καινοτόμο, οικονομικό και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των τελικών χρηστών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως τις 15 Δεκεμβρίου 2007. Η επιτροπή αξιολόγησης περιλαμβάνει εμπειρογνώμονες από τον ακαδημαϊκό και ερευνητικό χώρο, τις βιομηχανίες, τα μέσα επικοινωνίας, κ.ά. Οι τελικοί υποψήφιοι θα ανακοινωθούν στις 20 Φεβρουαρίου και τα Βραβεία θα απονεμηθούν σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου 2008.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και τις σχετικές διαδικασίες είναι διαθέσιμες στο δικτυακό τόπο της AGBM.

Μάθετε Περισσότερα