Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων "Real Skills for Scientists - Humanities". Webinar 3: Δικτύωση και δημιουργία κοινότητας

Πότε και πού;

28.01.2021
Διαδικτυακά

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», μετά τους επιτυχημένους κύκλους "Real Skills for Scientists -Επιστήμες Ζωής" και "Real Skills for Scientists- Computer Science", επιστρέφει τον Ιανουάριο του 2021 με τη διοργάνωση του 3ου κύκλου webinars στον τομέα των Ανθρωπιστικών Επιστημών, σε συνεργασία με το R.E.A.L. Science και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου.

Για μια ακόμα φορά, το ΕΚΤ ενώνει τις δυνάμεις του με Έλληνες που ζουν και εργάζονται σε Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα και εταιρείες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να υλοποιήσει τα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars), τα οποία στοχεύουν στην ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων για την επαγγελματική απασχόληση των νέων ερευνητών και επιστημόνων. Ο 3ος κύκλος, ο οποίος θα εστιάσει στο επιστημονικό πεδίο των Ανθρωπιστικών Επιστημών, αποτελείται από μια σειρά τριών διαδικτυακών σεμιναρίων. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το 3ο webinar, με το οποίο ολοκληρώνεται ο τρίτος κύκλος, θα λάβει χώρα την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου (17:30-19:00). Στο πλαίσιο του webinar οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα τους σε καταξιωμένους ερευνητές για τη δημιουργία κοινότητας και δικτύωσης με καθηγητές Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως η Βάλια Λουτριανάκη, φιλόλογος στο Αρσάκειο Ψυχικού και Πρόεδρο της Ελλην. Ένωσης για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση, ο Δρ. Γκάρεθ Όουενς, Γλωσσολόγος στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, ο Δρ.  Θεόδωρος Ρακόπουλος, Αναπλ. Καθηγητής Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Όσλοκαι ο Δρ. Σάκης Γκέκας, Αναπλ. Καθηγητής Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο.

H συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή μέσω της φόρμας συμμετοχής εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το 1o webinar.

Μάθετε περισσότερα για το 2o webinar.

Δείτε το video του webinar 3: Δικτύωση και δημιουργία κοινότητας

Διοργάνωση