Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων "Real Skills for Scientists- Computer Science". Webinar 1: Ενίσχυση Βιογραφικού και Δεξιοτήτων

Πότε και πού;

08.10.2020
Διαδικτυακά- Microsoft Teams Live

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», και το R.E.A.L. Science, μετά τον επιτυχημένο πρώτο κύκλο "Real Skills for Scientists -Επιστήμες Ζωής" , επιστρέφουν τον Οκτώβριο με τη διοργάνωση του 2ου κύκλου στον τομέα του Computer Science (Επιστήμες ΤΠΕ, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών κλπ.) και για πρώτη φορά την υποστήριξη του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το 1ο webinar θα λάβει χώρα την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου (17:30-19:00). Στο πλαίσιο του webinar θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας και R.E.A.L. Science, και στη συνέχεια το λόγο θα πάρουν 4 επιστήμονες και στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μεταφέρουν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, σχετικά με την ενίσχυση των βιογραφικών για μία επιτυχημένη πορεία στον κλάδο του Computer Science.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίλη Νίκα,  Speech AI Product Manager στην Google USA, o Μανώλης Μπαμπάτσικος, Founder & 3D VR/AR Medical Visualization Specialist στη 3DMedWorld, ο Μανόλης Μακρής, Frontend Developer στη Datawise Data Engineering LLC και η Μαρίλια Κίσσα, Applied data scientist στη Group nine media θα μιλήσουν για τη δημιουργία βιογραφικού σημειώματος, τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για τη διαμόρφωση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, τη σημασία της πρακτικής άσκησης, της εθελοντικής εργασίας κλπ.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις σε ειδικό Q&A session, στο οποίο οι ομιλητές θα απαντήσουν ζωντανά.

H συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή μέσω της φόρμας συμμετοχής εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το 2o webinar.

Μάθετε περισσότερα για το 3o webinar.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης 

Διοργάνωση