Ημερίδα - Έκθεση 'Μικρά & μίνι συστήματα ανανεώσιμων πηγών και ορθολογικής χρήσης ενέργειας'

27.06.2003

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), στ o πλαίσιo των ευρύτερων δραστηριοτήτων του ως μέλος του δικτύου ΟΠΕΤ (Οργανισμός Προώθησης Ενεργειακών Τεχνολογιών), διοργανώνει ημερίδα και έκθεση με θέμα 'Μικρά και μίνι συστήματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) & Ορθολογικής Χρήσης Ενέργειας (ΟΧΕ)'.

Η ημερίδα - έκθεση, η οποία απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις σύγχρονες δυνατότητες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, προς χρήση ή/και προς πώληση, αλλά και ηλεκτροδότησης κατοικιών ή αγροικιών σε απομονωμένες από το δίκτυο περιοχές, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Μαίου 2002 (09.30 - 18.30), στο Jockey''s Hall των εγκαταστάσεων του Ιππικού Ομίλου στο Γουδί. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Βασικοί εισηγητές της ημερίδας θα είναι εκπρόσωποι του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, της ΔΕΗ, ειδικοί επιστήμονες του ΚΑΠΕ και εκπρόσωποι εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αποκεντρωμένης παραγωγής ενέργειας.

Στην έκθεση που θα λειτουργήσει στον ίδιο χώρο με την ημερίδα, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αναπτυσσόμενη αγορά των μικρών και μίνι συστημάτων ΑΠΕ & ΟΧΕ και της αποκεντρωμένης παραγωγής ενέργειας θα παρουσιάσουν φωτοβολταϊκά, μικρές ανεμογεννήτριες, μικρά συστήματα συμπαραγωγής, καυστήρες βιομάζας, κυψέλες καυσίμου, συστήματα μετατροπής και αποθήκευσης ενέργειας κ.ά.

Πληροφορίες
ΚΑΠΕ, κ. Ευάγγελος Μαθάς,
τηλ.: 010 6603315, fax: 010 6603302, e-mail: emathas@cres.gr