Η Βιβλιοθήκη στη Βραδιά του Ερευνητή 2017

12.09.2017

Την Παρασκευή 22/9/2017, με χαρά θα φιλοξενήσουμε στον χώρο της Βιβλιοθήκης, μια από τις πολλές δράσεις που έχουν προγραμματιστεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τη φετινή Βραδιά του Ερευνητή 2017.

Η συγκεκριμένη δράση έχει τίτλο "Το βιβλίο που έκλεψε τη γνώση!" και πρόκειται για μια ιστορία για ένα βιβλίο "κλέφτη'', που πήρε όλη τη γνώση από τα άλλα βιβλία, χωρίς κανείς να το καταλάβει! Πρόκειται για μια διαδραστική οπτικοακουστική εμπειρία έμπνευσης, όπου η ιστορία δημιουργείται και εξελίσσεται μπροστά στα παιδιά, σαν ζωντανός κινηματογράφος, μέσω των ταχύτατων σχεδίων από το χέρι της Λήδας Βαρβαρούση επάνω σε χαρτί μεγάλης επιφάνειας. Λόγος, πνεύμα, χιούμορ, τέχνη, άνθρωπος, όλα συμπράττουν στο τελικό αποτέλεσμα της ©Ζωγραφήγησης.

Το βιωματικό δρώμενο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών. Ώρες: 18:00 και 19:30, διάρκεια 40 λεπτά. Απαραίτητη η  δήλωση συμμετοχής  στην φόρμα που θα βρείτε εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWuFu6yVmwRaSP-sO1Gbz5sPFZdwaKGkL7aiSzdXphR1Ssxg/viewform?usp=sf_link

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις της Βραδιάς Ερευνητή στο ΕΙΕ εδώ