Σεμινάριο SMEsgoHealth για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο 7ο ΠΠ

09.09.2008

Σεμινάριο για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των οργανισμών που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Υγείας και της Βιοτεχνολογίας διοργανώνει το δίκτυο SMEs go Health, στο οποίο συμμετέχει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, στις 7 Οκτωβρίου, στο Παρίσι, στο πλαίσιο της διεθνούς εκδήλωσης EuroBio 2008.

Στο σεμινάριο εμπειρογνώμονες θα παρουσιάσουν τις νέες προκηρύξεις του προγράμματος 'Υγεία' του 7ου ΠΠ, οι οποίες ανακοινώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου, τις υπηρεσίες του δικτύου για την υποστήριξη των επιστημονικών και επιχειρηματικών ομάδων που συμμετέχουν σε ερευνητικά έργα, ιστορίες επιτυχίες, παρατηρήσεις αξιολογητών, οικονομικά και νομικά θέματα του 7ου ΠΠ, κ.ά.

Η EuroBio 2008, η κορυφαία εκδήλωση της Προεδρίας της ΕΕ για τις Επιστήμες της Υγείας, θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Οκτωβρίου και αναμένεται να προσελκύσει εκπροσώπους οργανισμών υγείας και βιοτεχνολογίας από όλο τον κόσμο.

Η είσοδος στο σεμινάριο του SMEs go Health είναι ελεύθερη, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν επιπλέον έκπτωση για την εκδήλωση EuroBio. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, Τηλ.: 210 7273920, E-mail: cpascual@ekt.gr).

Σημειώνεται πως το έργο 'SMEs go Health' απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), ερευνητικά κέντρα και ακαδημαϊκούς φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας και ενδιαφέρονται για ευρωπαϊκά προγράμματα έρευνας, εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνεργάτες από όλη την Ευρώπη. Στο έργο συμμετέχουν οργανισμοί από όλη την Ευρώπη, ενώ εκπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης.