Επιχειρηματικός Διάλογος μέσω δικτυακού τόπου του ΣΒΒΕ

Ένας διαρκής και ζωντανός διάλογος για οικονομικά και αναπτυξιακά θέματα της Βορείου Ελλάδας εγκαινιάστηκε στο δικτυακό τόπο 'Η γνώμη σας είναι σημαντική - Βήμα Επιχειρηματικού Διαλόγου' (http://www.business-dialogue.gr), ο οποίος λειτουργεί, από το Δεκέμβριο, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).

Επιχειρηματίες και άλλοι πολίτες έχουν την ευκαιρία να καταθέτουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους τόσο για την σύγχρονη κατάσταση της οικονομίας στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, όσο και για τις στρατηγικές ανάπτυξής της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν σε ανοιχτές συζητήσεις, online δημοσκοπήσεις και έρευνες γνώμης.

Την περίοδο αυτή, οι έρευνες γνώμης αφορούν: α) την αποκέντρωση υπηρεσιών του δημόσιου τομέα για την περιφερειακή ανάπτυξη και τη διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας, και, β) τη Θεσσαλονίκη και τις ελλείψεις της σε υποδομές.

Παράλληλα διεξάγονται τρεις δημοσκοπήσεις σχετικά με: α) το ρόλο της βιομηχανίας στην οικονομία της Βόρειας Ελλάδας, β) τις δυσκολίες και τα εμπόδια στην άσκηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας-κρίσιμα ζητήματα για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, και, γ) τη Θεσσαλονίκη και την ανάπτυξή της τα επόμενα χρόνια. Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων είναι άμεσα προσβάσιμα για επεξεργασία και ανάλυση.

Πληροφορίες:
Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ)
Τηλ.: 2310 539817, Fax: 2310 541933
http://www.sbbe.gr