Σεμινάρια σε θέματα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και το Ινστιτούτο Pasteur

04.06.2007

Δύο σεμινάρια για την προστασία πνευματικών δικαιωμάτων στο χώρο της Μεταφοράς Τεχνολογίας οργανώνουν τα Γραφεία Διαμεσολάβησης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και του Ινστιτούτου Pasteur. Το πρώτο σεμινάριο απευθύνεται σε ερευνητές ενώ το δεύτερο σε στελέχη Γραφείων Διαμεσολάβησης και άλλων οργανισμών μεταφοράς τεχνολογίας. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Pasteur (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 127, Αθήνα), στις 4 και 5 Ιουνίου αντίστοιχα.

Θα παρουσιαστούν θέματα σχετικά με τα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας, την προστασία της βιομηχανικής ιδιοκτησίας στο 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο, τις διαδικασίες εμπορικής αξιοποίησης της τεχνολογίας κ.ά. Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν 2 ευρωπαϊκοί οργανισμοί (European Patent Office & Intellectual Property Rights Helpdesk), ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας καθώς και δικηγορικό γραφείο που ειδικεύεται σε θέματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικό πρόγραμμα των εισηγήσεων και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη σχετική σελίδα στο δικτυακό τόπο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών καθώς και να επικοινωνούν μέσω e-mail (klerifo@eie.gr) ή τηλεφωνικά (210 7273514).

Μάθετε Περισσότερα