Εκδήλωση ΥΠΑΝ για τις επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη

Εκδήλωση με θέμα 'Επενδύουμε στην Έρευνα, συνεργαζόμαστε για την Ανάπτυξη' διοργανώνει το Υπουργείο Ανάπτυξης και η Γενική Γραμματεία Έρευνα και Τεχνολογίας, στις 6 Δεκεμβρίου 2006, στην Αθήνα (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Αίθουσα ΕΡΜΗΣ). Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπροσώπους της ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας, από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, και αφορά την προώθηση της συνεργασίας σε τομείς Έρευνας και Τεχνολογίας, καθώς και την αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων προς όφελος των επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν, μεταξύ άλλων, οι Υπουργός και Υφυπουργός Ανάπτυξης κ.κ. Δ. Σιούφας και Ι. Παπαθανασίου, ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας καθ. Ι. Τσουκαλάς και ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας καθ. Δ. Νανόπουλος. Τις απόψεις τους για την έρευνα, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα θα καταθέσουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ερευνητικών κέντρων και επιχειρήσεων.

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των δράσεων για την προώθηση της καινοτομίας στις επιχειρήσεις. Θα ακολουθήσουν επιμέρους συναντήσεις ερευνητικών κέντρων και επιχειρήσεων ανά κλάδο, ώστε να διερευνηθούν τρόποι και μέθοδοι συνεργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και online εγγραφή, μπορείτε να επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο: http://www.erevna-anaptixi.gr

Μάθετε Περισσότερα