'Θερινό Σχολείο 2006' στο ΕΚΕΦΕ 'Δημόκριτος'

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών 'Δημόκριτος' διοργανώνει Θερινό Σχολείο συνολικής διάρκειας δύο εβδομάδων (10 - 21 Ιουλίου 2006), που απευθύνεται σε πτυχιούχους ή τελειόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ και στοχεύει στην ενημέρωσή τους για τις τελευταίες εξελίξεις της έρευνας στο Κέντρο και σε διεθνές επίπεδο.

Θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις ενταγμένες στα εξής γνωστικά πεδία: Βασική Έρευνα στις Φυσικές Επιστήμες, Προηγμένα Υλικά και Νανοτεχνολογία, Επιστήμες Ζωής και Βιοτεχνολογία, Περιβάλλον - Ενέργεια ? Ασφάλεια, Πληροφορική - Τηλεπικοινωνίες ? Μικροηλεκτρονική, Πολιτισμική Κληρονομιά.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Θερινό Σχολείο θα πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν την αίτηση συμμετοχής, μαζί με αντίγραφο πτυχίου (για τους πτυχιούχους) ή με αναλυτική βαθμολογία (για τους επί πτυχίω φοιτητές) στο ΕΚΕΦΕ 'Δημόκριτος'.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι 28 Ιουνίου 2006. Δεδομένου ότι ο αριθμός των θέσεων κάθε κύκλου είναι καθορισμένος, σε περίπτωση που οι αιτήσεις ξεπεράσουν το διαθέσιμο αριθμό θέσεων, θα γίνει επιλογή με βάση το βαθμό πτυχίου (για τους πτυχιούχους) ή την αναλυτική βαθμολογία.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το ΕΚΕΦΕ 'Δημόκριτος', Γραφείο Εκπαίδευσης, Ι. Κουτσουρά, τηλ: 210 6503055, fax: 210 6510384, e-mail: edu.info@admin.demokritos.gr.

Μάθετε Περισσότερα