Εκδήλωση ΕΕ για τις Τεχνολογίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας – IST Event 2006

29.05.2006

Εκδήλωση για τις Τεχνολογίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΤΚΠ) με θέμα 'IST 2006 - Strategies for Leadership' διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 21-23 Νοεμβρίου 2006, στο Ελσίνκι. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εκδήλωση στον τομέα των ΤΚΠ που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και, φέτος, συμπίπτει με την έναρξη του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο για την Έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί τριήμερο Συνέδριο που θα εστιάσει σε δύο θέματα: αφενός, στις εθνικές πολιτικές που μπορούν να εγγυηθούν πως οι Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών συμβάλλουν στην καινοτόμο Ευρώπη και, αφετέρου, στην ευρωπαϊκή έρευνα για τις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών και, συγκεκριμένα, στο περιεχόμενο, στους στόχους και στη λειτουργικότητα του 7ου ΠΠ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει επίσης έκθεση, συναντήσεις εργασίας και συναντήσεις δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή προτάσεων για τις συναντήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο της εκδήλωσης:
http://europa.eu.int/information_society/istevent/2006/

Μάθετε Περισσότερα