Σεμινάριο «Scaling Up into New Markets: Νέα Αναπτυσσόμενη Επιχείρηση και Είσοδος σε Νέες Αγορές»

Πότε και πού;

31.10.2018
Αθήνα - Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (EKT Media Room), Bασ. Κωνσταντίνου 48

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Scaling Up into New Markets: Νέα Αναπτυσσόμενη Επιχείρηση και Είσοδος σε Νέες Αγορές» που απευθύνεται σε Επιχειρήσεις – Scale Ups, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (16:00-19:30, Media Room, Βασ. Κωνσταντίνου 48). Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Enterprise Europe Network-Hellas Scale, το οποίο υλοποείται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και το Δίκτυο «ΠΡΑΞΗ».

Έχοντας ως αντικείμενο την είσοδο σε νέες αγορές, το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις-scale ups που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα ΕΕΝ-Hellas-Scale. Στόχος του σεμιναρίου είναι η παροχή βασικών γνώσεων και χρήσιμων εργαλείων στις scale up για την αποτελεσματική είσοδο τους σε νέες αγορές.

Συγκεκριμένα, βασικοί εισηγητές είναι ο Άρης Σκλαβούνος από Export Ecademy και ο Γιάννης Κανταρτζής από Zeya Accounting, οι οποίοι θα εστιάσουν στους παράγοντες που βοηθούν στην κατανόηση μιας νέας αγοράς, και οι Στέφανος Χαρακτινιώτης και Φαίη Ορφανού, από τη Ζέπος & Γιαννόπουλος και τη Μονάδα Καινοτομίας και Δικτύωσης του ΕΚΤ αντίστοιχα, θα εστιάσουν στις συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται εγγραφή (Βαρβάρα Βασιλάκη, email: vasilaki@ekt.gr)

Επικοινωνία

Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης

Βαρβάρα Βασιλάκη, email: vasilaki@ekt.gr

Διοργάνωση