Discovery Mission Webinar για νεοφυείς επιχειρήσεις

Το webinar πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου STARTUP3, στο οποίο συμμετέχει ενεργά το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου.

Λόγω της τρέχουσας συγκυρίας με την πανδημία COVID-19, το ευρωπαϊκό έργο STARTUP3 αποφάσισε να πραγματοποιήσει ως webinar την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 την προγραμματισμένη εκδήλωση "Ecosytem Discovery Mission", που θα λάμβανε χώρα υπό φυσιολογικές συνθήκες στο τεχνολογικό πάρκο της Γαλλίας "Sophia-Antipolis" στις 26 και 27 Μαρτίου 2020.

Το STARTUP3 αποφάσισε να αντιμετωπίσει την τρέχουσα κρίση, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες, όπως η δυνατότητα να δώσει στην εκδήλωση αυτή μια ευρύτερη ευρωπαϊκή διάσταση, καθώς πλέον θα είναι προσβάσιμη σε όλη την Ευρώπη!

Εάν είστε μια καινοτόμος startup που:

  • επιθυμεί να επιταχύνει την επέκταση της δραστηριότητάς της και να αναζητήσει νέες ευκαιρίες συνεργασίας με μεγάλους παίκτες ή
  • συμμετέχει σε ένα cluster που ενδιαφέρεται για καινοτομία σε deep tech και νέες ψηφιακές τεχνολογίες ή
  • αναζητά ευκαιρίες καινοτομίας σε διασυνοριακό και διακλαδικό επίπεδο ή
  • θέλει να εφαρμόσει και να ακολουθήσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης από το σπίτι, 

τότε σίγουρα πρέπει να συμμετάσχετε στο STARTUP3 Discovery Mission Webinar!

Οι συνεργάτες του STARTUP3 (business accelerators, clusters, DIH) θα σας παρουσιάσουν τα τεχνολογικά οικοσυστήματα τους, θα σας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα επιτάχυνσης STARTUP3 και θα παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, οι μεγάλοι παίκτες του οικοσυστήματος SCS Cluster (Symag, Amadeus, INRIA) τις προκλήσεις της καινοτομίας.

Κάθε συνεδρία θα ακολουθηθεί από 10λεπτα διαστήματα ερωτήσεων-απαντήσεων για να μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τους ομιλητές.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ,

Το πρόγραμμα του webinar μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το STARTUP3 είναι ένα ευρωπαϊκό έργο στο οποίο συμμετέχει ενεργά το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) και ξεκίνησε επισήμως τον Φεβρουάριο του 2020 με τον ομώνυμο διαγωνισμό. Χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 και αποτελεί μέρος της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας Startup Europe For Growth & Innovation Radar.

Το έργο STARTUP3 δημιουργεί γέφυρες μεταξύ νέων δυναμικών startups και μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός ΕΕ. Προσφέρει τεχνολογική και επιχειρηματική υποστήριξη σε νέες ιδέες που θέλουν να βρουν τον δρόμο τους προς την αγορά, ενώ οι νεοφυείς επιχειρήσεις δικτυώνονται και επωφελούνται από την αλληλεπίδρασή τους με το ευρωπαϊκό επιχειρηματικό οικοσύστημα.

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου