Σεμινάριο ενδυνάμωσης γυναικών από το ΕΚΤ και την Google: #IamRemarkable

Είσαι γυναίκα στα πρώτα στάδια της επαγγελματικής σου πορείας ή επιθυμείς να δώσεις μία ώθηση στην καριέρα σου; To EKT και η Google Hellas σε προσκαλούν να δηλώσεις συμμετοχή στο σεμινάριο #ΙamRemarkable την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.

To Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) και η Google Hellas, με την υποστήριξη της Curious.Inc, διοργανώνουν το σεμινάριο #IamRemarkable την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 στις 16:30 στις εγκαταστάσεις της Google Hellas (Φραγκοκκλησιάς 7, Μαρούσι 15125). To #IamRemarkable είναι μία πρωτοβουλία της Google και έχει ως στόχο την ενδυνάμωση γυναικών, δίνοντάς τους ώθηση να παρουσιάσουν τα επιτεύγματά τους στο χώρο εργασίας τους και εκτός αυτού.

Κατά τη διάρκεια του 2ωρου σεμιναρίου θα:

• Γνωρίσουμε την αξία της υγιούς αυτο-προβολής και της διεκδίκησης των καθημερινών μας επιτυχιών
• Συμμετέχουμε σε άσκηση που θα βοηθήσει να εκφράσουμε τα επιτεύγματά μας και να παρουσιάζουμε εμφατικά τον εαυτό μας
• Συζητήσουμε και θα ανταλλάξουμε εμπειρίες και πρακτικές που θα συμβάλλουν στην εφαρμογή όσων θα διδαχθούμε.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε γυναίκες που βρίσκονται σε πρώιμο επαγγελματικό στάδιο ή επιθυμούν να δώσουν ώθηση στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος (42 θέσεις) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Update:

Η φόρμα εγγραφών έκλεισε. Δείτε το email με το οποίο κάνατε εγγραφή (δείτε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία- spam) για να μάθετε αν έχετε επιλεχθεί!

Για εσάς που δεν προλάβατε να κάνετε αίτηση να σας ενημερώσουμε ότι λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος το σεμινάριο θα επαναληφθεί προσεχώς.

Σχετικά με το #IamRemarkable

Η Google ξεκίνησε αρχικά τη διοργάνωση των σεμιναριών #IamRemarkable για την ενδυνάμωση του δικού της προσωπικού. Τα θετικά αποτελέσματα που προκύψανανε στα στελέχη που το παρακολούθησαν, την οδήγησαν στο να θελήσει να μοιραστεί αυτή τη πρωτοβουλία με άλλες εταιρείες και φορείς.

Ως τον Ιούλιο του 2019 η πρωτοβουλία έφθασε σε 50.000 συμμετέχοντες από 65 χώρες με περισσότερους από 2.500 εκπαιδευμένους συντονιστές που έτρεξαν το εργαστήριο σε όλο τον κόσμο. Μάθετε περισσότερα: https://iamremarkable.withgoogle.com/

Μάθετε Περισσότερα