Impact BITE Awards 2019: Ο σημαντικός θεσμός βράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας επιστρέφει

Υποβολή υποψηφιοτήτων μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Τα επιχειρηματικά βραβεία Impact BITE Awards 2019 είναι ένας σημαντικός θεσμός βράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας που μετρά ήδη επτά χρόνια ζωής. Αυτή τη χρονιά επιστρέφει με νέες επίκαιρες κατηγορίες βράβευσης, διευρυμένη επιτροπή αξιολόγησης και νέα κορυφαία βραβεία. Η διοργάνωση έχει στόχο την επιβράβευση της τεχνολογικής καινοτομίας και των βέλτιστων πρακτικών ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Τα βραβεία Impact Business IT Excellence (BITE) Awards 2019 συνδιοργανώνουν η Boussias Communications και το Εργαστήριο ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

Στο πλαίσιο τους επιβραβεύονται επιχειρήσεις όλων των κλάδων που αξιοποιούν με επιτυχία τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε όλο το φάσμα της λειτουργίας τους και εταιρείες του κλάδου που παρέχουν λύσεις - πακέτα λογισμικού με αποδεδειγμένα οφέλη στις αγορές-στόχους. Βραβεύονται επίσης, έργα ψηφιακού μετασχηματισμού τα οποία αλλάζουν την εμπειρία των πελατών και το επιχειρησιακό μοντέλο των επιχειρήσεων που τα αξιοποιούν, καθώς και πρωτοβουλίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης/ψηφιακής στρατηγικής της δημόσιας διοίκησης.

Στα Impact BITE Awards 2019 έχει προστεθεί μια νέα ενότητα στην οποία μπορούν να διακριθούν Εταιρείες Πληροφορικής και Επικοινωνιών που έχουν συμμετοχή σε ευρωπαϊκά και εθνικά έργα έρευνας και ανάπτυξης (Horizon 2020, Interreg, ΓΓΕΤ) στις εξής κατηγορίες: Τεχνολογίες ICT για ψηφιοποίηση κλάδων/επιχειρήσεων, Συστήματα νέας γενιάς, Προηγμένες Τεχνολογίες cloud, 5G & νέες υπηρεσίες internet, Robotics, Big data, Cybersecurity.

Επίσης έχει προστεθεί νέα ενότητα βράβευσης που αφορά τις  νέες τεχνολογικές τάσεις σε εφαρμογές/υπηρεσίες (IoT, AI, Mobile, M2M, Cloud), ενώ ειδική ενότητα αφορά τις τεχνολογικές start-up εταιρείες με στόχο την προβολή και ενίσχυση της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στον δυναμικό αυτό κλάδο.

Στη φετινή διοργάνωση έχουν προστεθεί επίσης τρία νέα κορυφαία βραβεία: DIGITALIZED COMPANY OF THE YEAR, ICT COMPANY OF THE YEAR και INTEGRATOR OF THE YEAR.

H επιτροπή αξιολόγησης των βραβείων, αποτελείται από  32 σημαντικές προσωπικότητες, CEO’s των μεγαλύτερων επιχειρήσεων ΤΠΕ, CIO’s, διακεκριμένους ακαδημαϊκούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, innovation experts και εκπροσώπους των θεσμικών φορέων.

Για μια ακόμα χρονιά, μέσω των Impact BITE Awards και σε συνεργασία με τον ΣΕΠΕ, θα εξαχθεί η shortlist των εταιρειών που θα διεκδικήσουν παγκόσμια διάκριση στα WITSA Global ICT Excellence Awards.

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, κεντρικός κόμβος πληροφόρησης και υποστήριξης για θέματα έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας, είναι επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Μάθετε περισσότερα και διεκδικήστε την αναγνώριση των δικών σας καλών πρακτικών και καινοτόμων έργων στον ιστότοπο των Impact BITE Awards 2019.

Υποβολές υποψηφιοτήτων μπορούν να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019.  Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο.

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Boussias Communications

Μάθετε Περισσότερα